Marvel maakt Ms. Marvel, She Hulk en Moon Knight voor Disney+

She Hulk, Ms. Marvel en Moon Knight op Disney+

Alweer de zesde Marvel-serie in het MCU.

Bram de Groot, 24 augustus 2019 om 10:00

In de wandelgangen van D23 Expo is naar verluidt onthuld dat Marvel Studios werkt aan een zesde Marvel-serie voor de betaalzender Disney+. Het blijkt namelijk dat de jonge Marvel-heldin Ms. Marvel een introductieserie krijgt.
Dit nieuws wordt duidelijk via The Hollywood Reporter. Ms. Marvel is een soort Captain Marvel, alleen ingevuld door een ander, veel jonger personage. In de comics heet zij Kamela Khan. Het verhaal wordt naar verluidt geschreven door Bisha K. Ali (Four Weddings and Funeral) en zij zal ook als showrunner optreden.

Ondertussen is het nieuws bevestigd! Marvel maakt Ms. Marvel. Hieronder het logo voor de serie. Het personage zal ook te zien zijn in de filmreeks.Ook She Hulk en Moon Knight
Naast dat tijdens D23 Ms. Marvel werd onthuld, maakte Kevin Feige bekend dat Marvel ook de series She Hulk en Moon Knight maakt. Deze verschijnen ook op Disney+ en maken onderdeel uit van het MCU.

Flinke reeks Marvel-series
De kans is groot dat de serie Ms. Marvel onderdeel uitmaakt van de vijfde fase van het Marvel Cinematic Universe. Eerder werden de live action-series Winter Soldier, WandaVision, Loki en Hawkeye aangekondigd. Ook verschijnt de ambitieuze animatieserie What If...?

Bron: THR

Lees meer over: What If, Marvel, Disney, Michael B Jordan, Josh Brolin, Tom Hiddleston, Jeremy Renner, Jeffrey Wright

Populair nieuws