search
Marvel maakt Ms. Marvel, She Hulk en Moon Knight voor Disney+
Series / Nieuws

Marvel maakt Ms. Marvel, She Hulk en Moon Knight voor Disney+

Alweer de zesde Marvel-serie in het MCU.

In de wandelgangen van D23 Expo is naar verluidt onthuld dat Marvel Studios werkt aan een zesde Marvel-serie voor de betaalzender Disney+. Het blijkt namelijk dat de jonge Marvel-heldin Ms. Marvel een introductieserie krijgt.

Dit nieuws wordt duidelijk via The Hollywood Reporter. Ms. Marvel is een soort Captain Marvel, alleen ingevuld door een ander, veel jonger personage. In de comics heet zij Kamela Khan. Het verhaal wordt naar verluidt geschreven door Bisha K. Ali (Four Weddings and Funeral) en zij zal ook als showrunner optreden.

Ondertussen is het nieuws bevestigd! Marvel maakt Ms. Marvel. Hieronder het logo voor de serie. Het personage zal ook te zien zijn in de filmreeks.

Bekijk op instagram


Ook She Hulk en Moon Knight
Naast dat tijdens D23 Ms. Marvel werd onthuld, maakte Kevin Feige bekend dat Marvel ook de series She Hulk en Moon Knight maakt. Deze verschijnen ook op Disney+ en maken onderdeel uit van het MCU.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Flinke reeks Marvel-series
De kans is groot dat de serie Ms. Marvel onderdeel uitmaakt van de vijfde fase van het Marvel Cinematic Universe. Eerder werden de live action-series Winter Soldier, WandaVision, Loki en Hawkeye aangekondigd. Ook verschijnt de ambitieuze animatieserie What If...?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen