Pablo Schreiber niet in derde seizoen 'Orange is the New Black'

George 'Pornstache' Mendez zal in het derde seizoen niet te zien zijn.

Jim Pedd, 01-07-2014 08:13

Het lijkt erop dat ieders favoriete gevangenisbewaker niet te zien zal zijn in het derde seizoen van Orange is the New Black. Pablo Schreiber speelt in de film de rol van George 'Postnstache' Mendez en zal waarschijnlijk niet te zien zijn in het derde seizoen. Hij wijt dat niet alleen aan het lot van zijn personage, maar ook aan zijn rol in HBO's The Brink.
Let op voor spoilers!

"Ik heb nu een vaste rol in de serie The Brink van HBO," vertelde hij. "Maar zijn moeder komt voor in het derde seizoen Mary Steenburgen is gecast als mijn moeder. Ik weet niet zeker wat zij gaat doen, om de plotlijn van de Pornstache in beweging te houden, maar voorlopig zit Mendez in de gevangenis."

In hetzelfde interview grapte Schreiber erover dat Steenburgen (die dus de moeder van George Mendez speelt) misschien wel de voogdij over de baby van Daya komt opeisen. Of wie weet zit ze zelf wel in gevangenis. Het is allemaal mogelijk, maar we zullen nog even moeten wachten voordat we zeker weten wat het wordt.

Bron: Vulture

Lees meer over: orange is the new black, seizoen 3, pablo schreiber, george mendez, netflix, gevangenis, serie, derde seizoen, mary steenburgen

Populair nieuws