'Beverly Hills 90210'-acteur Brian Turk (49) overleden

'Beverly Hills 90210' acteur Brian Turk overleden

Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Turk speelde onder andere in de HBO-serie 'Carnivàle'.

Door redactie, 17 september 2019 om 08:54

Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Turk speelde onder andere in de HBO-serie Carnivàle, in Two and a Half Men en was een aantal keer te zien in Beverly Hills, 90210 in de jaren 90.
Carlos Marlene Montiel, een vriend van Turk sinds de middelbare school, creëerde in juli een GoFundMe-pagina voor mensen om de kankerbehandeling van Turk te ondersteunen. Zondag plaatste Montiel een trieste update: "Helaas overleed Brian vrijdagochtend 13 september aan complicaties van kanker. Bedankt voor de voortdurende steun voor de Turk-familie."

Turk speelde het personage Gabriel in beide seizoenen van de HBO-serie Carnivàle. Brian Turk was ook bekend van Beverly Hills, 90210, en hij speelde bijrollen in een groot aantal hitseries, als Saved by the Bell, ER, Buffy the Vampire Slayer en Two and a Half Men. Ook speelde hij in films als The Lost World: Jurassic Park en American Pie 2.

De acteur kreeg de diagnose een jaar geleden en werd onlangs terminaal. Hij laat zijn vrouw en hun zoon(8) achter. Bekijk hieronder een overzicht van zijn uiteenlopende rollen.


Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Brian Turk, Carnivale, HBO, two and a half men

Informatie over de serie: Carnivàle

Populair nieuws