search
'Beverly Hills 90210'-acteur Brian Turk (49) overleden
Series / Celebrity

'Beverly Hills 90210'-acteur Brian Turk (49) overleden

Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Turk speelde onder andere in de HBO-serie \'Carniví le\'.

Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Turk speelde onder andere in de HBO-serie Carniví le, in Two and a Half Men en was een aantal keer te zien in Beverly Hills, 90210 in de jaren 90.

Carlos Marlene Montiel, een vriend van Turk sinds de middelbare school, creëerde in juli een GoFundMe-pagina voor mensen om de kankerbehandeling van Turk te ondersteunen. Zondag plaatste Montiel een trieste update: "Helaas overleed Brian vrijdagochtend 13 september aan complicaties van kanker. Bedankt voor de voortdurende steun voor de Turk-familie."

Turk speelde het personage Gabriel in beide seizoenen van de HBO-serie Carniví le. Brian Turk was ook bekend van Beverly Hills, 90210, en hij speelde bijrollen in een groot aantal hitseries, als Saved by the Bell, ER, Buffy the Vampire Slayer en Two and a Half Men. Ook speelde hij in films als The Lost World: Jurassic Park en American Pie 2.

De acteur kreeg de diagnose een jaar geleden en werd onlangs terminaal. Hij laat zijn vrouw en hun zoon(8) achter. Bekijk hieronder een overzicht van zijn uiteenlopende rollen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen