search
Vier hoofdrolspelers tweede seizoen 'True Detective'
Series / Nieuws

Vier hoofdrolspelers tweede seizoen 'True Detective'

En de verhalen die tot nu toe naar buiten zijn gekomen, zijn niets dan lege geruchten.

Nadat de serie maar liefst 12 Emmy nominaties heeft gescoord, beginnen de details over het tweede seizoen van HBO-serie True Detective langzaam binnen te stromen. Scenarist Nic Pizzolatto vertelde in een interview dat er ditmaal vier hoofdrolspelers zijn in de serie en ook meerdere regisseurs, in plaats van slechts één.


"Nieuwe personages voor seizoen twee bedenken, was dezelfde ervaring als het bedenken van Rust en Marty," vertelde Pizzolatto. "Ze bestonden niet tot ik ze bedacht. Toen, tijdens hun creatie, ontwikkelde ik een persoonlijke affectie voor ze. Ik denk dat zoiets bij alles wat je schrijft gebeurt. Het is je werk om meeslepende personages te bedenken die allemaal ook een bepaalde authenticiteit hebben. Als ik geen interesse heb in de personages, kan ik niet verder gaan. Ze moeten me fascineren."

Pizzolatto wilde eerdere verhalen dat het tweede seizoen over de geheime occulte geschiedenis van het transportsysteem van Los Angeles ging, niet bevestigen. Wel vertelde hij dat het seizoen zich in Californië af zal spelen. En verder wordt er net iets teveel gespeculeerd over het nieuwe seizoen, vindt hij. "We hebben geen geheimen. Dus als iets concreets zich ontwikkelt, dan melden we dat. Maar tot nu toe zijn er vooral lege geruchten geweest."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen