search

Tom Veldman

Redacteur

Schrijft voor serietotaal sinds 18 februari 2023

Tom Veldman

Bio

Tom Veldman studeerde Film- en Televisiewetenschappen en werkte als script editor voor verschillende films en TV-series.

Het meest magische jaar vindt hij het jaar 2001, toen The Fellowship of the Ring en Harry Potter and the Philosopher’s Stone de bioscoopschermen sierden. Die twee films leidden tot de geboorte van een levenslange liefde voor film – en voor fantasy.

Zijn liefde voor series begon met Breaking Bad, en Walter White is nog altijd een van zijn favoriete fictieve personages aller tijden. Later leidde Game of Thrones tot een enigszins uit de hand gelopen obsessie met Westeros en het werk van George R.R. Martin. Stiekem vindt hij House of the Dragon nog beter dan Game of Thrones, en hij heeft de hoop dat die serie Breaking Bad van de eerste plek kan stoten in zijn persoonlijke toplijst.

In zijn vrije tijd werkt Tom hard om door te breken als professioneel fictieschrijver. Momenteel schrijft hij vooral korte verhalen in het genre van speculatieve fictie (fantasy, sci-fi en horror).


Tom heeft 214 artikelen geschreven.

Laatste artikelen