search
'Rambo'-serie zonder hulp Sylvester Stallone
Series / Nieuws

'Rambo'-serie zonder hulp Sylvester Stallone

De acteur heeft ervoor gekozen zich er niet mee bezig te houden.

Na de aankondiging van een heuse Rambo-serie, begon de speculatie. Zou acteur Sylvester Stallone zich bemoeien met de productie? De serie van Fox zou immers draaien om Rambo en zijn zoon die als paria's door de Verenigde Staten trekken. Maar nu meldt Deadline dat Stallone zich niet bezig houdt met de serie.


Als je nu zou hopen op een rolletje als producent, moeten we je ook teleurstellen. De Rambo: New Blood serie wordt compleet los van Stallone gemaakt. "In tegenstelling tot eerdere berichten, heeft Sylvester Stallone ervoor gekozen om op geen enkele manier zijn medewerking te verlenen aan de geplande Rambo televisieserie," aldus Stallone's woordvoerder.

De acteur voegde daar zelf nog aan toe: "Ik wens de rest veel succes met de serie." De productiehuizen achter de serie, Entertainment One en Millennium Films, hebben lang geprobeerd de acteur aan boord van het project te krijgen, maar dat is dus niet gelukt. Of het uitgangspunt van de serie nu aangepast gaat worden is niet zeker. Zonder Stallone immers geen Rambo. Of toch wel?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen