search
'Stranger Things' kreeg al voor première groen licht voor tweede seizoen
Series / Nieuws

'Stranger Things' kreeg al voor première groen licht voor tweede seizoen

Nog voordat er een aflevering gezien was!

Netflix wachtte vrij lang voordat het officieel bekend maakte dat hitserie Stranger Things een tweede seizoen zou krijgen. Na de première van de serie in juli, duurde het tot augustus voordat men dat deed. Maar wat blijkt nu? Netflix bestelde nog voor de eerste afleveringen op het streamingkanaal kwamen te staan al een tweede reeks.


Tegenover The Hollywood Reporter vertelden broers Matt en Ross Duffer dat er allang een bestelling geplaatst was. "Ze gaven het tweede seizoen nog voor de première al groen licht," aldus Matt. "Dus toen iedereen zich afvroeg of dat er zou komen, waren wij al aan het schrijven. We hadden er de hele zomer aan gewerkt."

En Ross: "Ik werd er gek van. Ik dacht, kunnen we niet gewoon aan iedereen vertellen dat we een tweede seizoen maken?" Waar Matt op reageerde met "Netflix heeft mysterieuze wegen. Maar het werkte uiteindelijk wel, omdat mensen er echt naar begonnen te verlangen. Ik neem aan dat ze dat ook wilden."

De opnames gaan in oktober van start en duren tot april. Daarna gaat de serie vermoedelijk snel van start. Het nieuwe seizoen zal meer laten zien van de Demogorgon en het Upside Down en speelt zich in de herfst van 1984 af.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen