Rampenserie '9-1-1: Lone Star' krijgt poster!

Rampenserie '9-1-1: Lone Star' krijgt poster!

In 2020 komt er een spin-off van 9-1-1.

Bram de Groot, 24 december 2019 om 14:43

In 2018 verscheen op de zender Fox de serie 9-1-1 waarin onder meer Angela Bassett en Peter Krause als respectievelijk LAPD-agent Athena Grant Nash en LAFD-kapitein Robert "Bobby" Nash te maken krijgen met heel wat natuurgeweld en andere ongeregeldheden. Nu komt er een spin-off!
In de spin-off 9-1-1: Lone Star zijn de voornaamste hoofdrollen voor de bekende acteurs Rob Lowe en Liv Tyler. Low speelt de brandweerman Owen Strand en Tyler is het andere hoofdfiguur Michelle Blake, ook een brandweerman. Lone Star speelt zich af in Texas. Hieronder een recente eerste foto uit de serie, via TV Line.Eerste posters Lone Star
Ook via TV Line krijgen we een eerste blik op twee posters voor de spin-off 9-1-1: Lone Star die in januari 2020 debuteert op de zender Fox. Op de posters is te zien dat ze te maken krijgen met een tornado en - hoe kan het ook anders - een brand.In september verleden jaar startte op Fox al het derde seizoen van de moederserie 9-1-1 waarvan de kijkcijfers gemiddeld rond de 10 miljoen liggen per aflevering.

Bron: TV Line

Lees meer over: 911 Lone Star, 911, Rob Lowe, Liv Tyler, Fox, Angela Bassett, Peter Krause

Populair nieuws