Komt er meer 'Star Wars Rebels' op Disney+?

Disney+ biedt mogelijk een kans!

Jim Pedd, 03-01-2020 13:06

Star Wars Rebels is nu voorbij. Maar sinds Disney+ gelanceerd is, wordt er al gesproken over een mogelijke voortzetting. Het gerucht gaat nu dat de serie inderdaad verder zal gaan. Dat lijkt deels bevestigd door Dave Filoni, die de serie bedacht.
Filoni vertelde tijdens een interview dat hij de personages eigenlijk niet op wil geven. "Dat zou moeilijk zijn. Dat zou, om eerlijk te zijn, echt moeilijk zijn om te doen, want ik houd me er al zo lang mee bezig. Vooral, sinds Ahsoka er is," aldus Filoni. "Ik kan me niet voorstellen dat ik niet op de een of andere manier betrokken blijf."

Lees ook: Trailer laatste afleveringen 'Star Wars Rebels'

Meer mogelijk?
Er zijn nog altijd wat verhalen niet afgerond in Rebels, die mogelijk deels verteld worden met Star Wars Resistance, dat met zijn tweede seizoen al ten einde komt. Maar mocht dat niet zo zijn, kan er meer verteld worden.

Lees ook: Lucasfilm werkt aan nieuwe 'Star Wars'-serie

"Ik voel een verantwoordelijkheid om te weten wat het verhaal is, omdat fans er zo benieuwd naar zijn. Maar of het gebeurt weet ik niet. Maar in denk er wel over na," aldus Filoni over een mogelijke revival.

Bron: CB

Lees meer over: Star Wars Rebels, Dave Filoni, Star Wars

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix