Marvel-serie 'Hawkeye' begint in juli met opnames

Marvel-serie 'Hawkeye' begint in juli met opnames

Dan gaat het dus heel snel!

Jim Pedd, 4 januari 2020 om 11:01

Marvel-serie Hawkeye begint in juli al met de opnames. Daarin keert Jeremy Renner terug als Clint Barton en zien we hem een opvolger opleiden. De serie dient dus als introductie van weer een nieuwe Marvel-held.
Journalist Charles Murphy stelt nu op Twitter dat de opnames van de serie in de loop van juli van start zullen gaan. Opmerkelijk genoeg benadrukt hij ook dat fans zich niet druk moeten maken om de serie. Mogelijk verwijst hij daarmee naar het feit dat de opnames nog niet begonnen zijn.De serie draait om Hawkeye, de enige originele Avenger die geen eigen film heeft (als Black Widow althans later dit jaar eindelijk haar film krijgt). De serie is dus eigenlijk een beetje compensatie voor het feit dat het personage toch behoorlijk achtergesteld is. Hoe dan ook, draait de serie om Hawkeye die gaat trainen met de jonge superheld Kate Bishop.

Lees ook: Bekijk de eerste promovideo van Marvel-serie 'Hawkeye'

In de comics krijgt Kate op een gegeven moment de Hawkeye-codenaam. Vermoedelijk zal dat ook in deze serie gebeuren en neemt Kate het dadelijk over. Zij is dan een van de nieuwe Young Avengers, een team dat naar het schijnt actief gaat worden in het MCU.

Lees meer over: Marvel, Hawkeye, Disney Plus, Jeremy Renner

Populair nieuws