Nog een naam voor 'Moon Knight'

Nog een naam voor 'Moon Knight'

Marvel is druk op zoek naar de held.

Jim Pedd, 3 januari 2020 om 19:20

Kortgeleden hoorden we al dat Marvel overweegt Daniel Radcliffe in te huren als Moon Knight. Maar nu horen we dat men ook overweegt om Pedro Pascal de rol te laten spelen van Mark Spector.
Mark Spector is de hoofdpersoon van de Disney-serie rond Moon Knight. Alhoewel Pascal nu ook genoemd wordt, schijnt hij de tweede persoon te zijnop een wat langere shortlist. Marvel wil dus een aantal acteurs screentesten voordat er definitieve keuzes gemaakt worden.

Lees ook: Marvel lijkt zijn Moon Knight gevonden te hebben

Horrorserie
De serie rond Moon Knight schijnt een horrorserie te zijn en wordt gebaseerd op de comics van Warren Ellis. Jeremy Slater is de hoofdschrijver, een opvallend man die ook Netflix-hit The Umbrella Academy maakte. Fans vergelijken Moon Knight vaak met Batman, maar tegelijk is hij heel anders. Moon Knight is namelijk tot leven gewekt door de Egyptische maangod van de wraak, Khonshu.

Lees ook: Dracula naar Marvel-serie 'Moon Knight'?

Het personage heeft daarnaast echte superkrachten, iets dat we niet kunnen zeggen van Batman. Hij schijnt het in de nieuwe serie overigens op te nemen tegen Dracula en een weerwolf.

Bron: YT

Lees meer over: Moon Knight, Pedro Pascal, Marvel, Disney Plus

Populair nieuws