search
Blu-Ray-uitgave 'The Sopranos' (Complete Collection) eindelijk in aantocht
Series / Nieuws

Blu-Ray-uitgave 'The Sopranos' (Complete Collection) eindelijk in aantocht

De zes seizoenen van de 'beste serie ooit' binnenkort in HD verkrijgbaar.

Al jaren wachten de fans op de Nederlandse Blu-Ray uitgave van The Sopranos, één van de hoogst gewaardeerde tv-series aller tijden. Begin september wordt de honger eindelijk gestild met een Complete Collection uitgave van de zes seizoenen die tussen 1999 en 2007 werden uitgezonden door HBO.


The Sopranos vertelt het levensverhaal van maffiabaas Tony Soprano (James Gandolfini) en zoomt niet alleen in op zijn relatie met zijn vrouw en kinderen, maar ook op zijn andere 'familie', die bestaat uit een vaste kern met Christopher 'Chrissy' Moltisanti (Michael Imperioli), Peter Paul 'Paulie Walnuts' Gualtieri (Tony Sirico), Silvio 'Sil' Dante (Steven Van Zandt) en Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero (Vincent Pastore). Hij probeert alles te managen door op regelmatige basis in gesprek te gaan met psychiater Jennifer Melfi (Lorraine Bracco).

The Sopranos won onder meer vijf Golden Globes en een hele waslijst aan Emmy Awards. De Blu-ray box bevat alle 86 afleveringen op 28 discs, ruim vijf uur aan bonusmateriaal, 25 audiocommentaren en nog veel meer. Vanaf 3 september ligt de box in het schap.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen