search

Ons nieuws van dinsdag 22 juli 2014

Banner vijfde seizoen 'The Walking Dead'
Series / Posters

Banner vijfde seizoen 'The Walking Dead'

Onze helden zijn geboeid, maar klaar voor een gevecht.

Speciaal voor de San Diego Comic-Con is er een banner vrijgegeven voor het vijfde seizoen van AMC-serie The Walking Dead. Hierop zien we zeven van de hoofdpersonen, allemaal in handboeien, maar volledig klaar voor actie. Van links naar rechts zien we: Rick Grimes (Andrew Lincoln), Carl Grimes (Chandler Riggs), Michonne (Danai Gurira), Daryl Dixon (Norman Reedus), Glenn Rhee (Steven Yeun), Maggie Greene (Lauren Cohan) en Abraham Ford (Michael Cudlitz).

Er is nog maar weinig bekend over het vijfde seizoen van de serie. Volgens de laatste verhalen zal de groep overlevenden aan het begin van het seizoen een weg naar Washington D.C. zoeken. Het seizoen telt in totaal zestien afleveringen en zal in oktober 2014 in première gaan.

Klik op onderstaande banner voor een vergroting.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Blu-Ray-uitgave 'The Sopranos' (Complete Collection) eindelijk in aantocht
Series / Nieuws

Blu-Ray-uitgave 'The Sopranos' (Complete Collection) eindelijk in aantocht

De zes seizoenen van de 'beste serie ooit' binnenkort in HD verkrijgbaar.

Al jaren wachten de fans op de Nederlandse Blu-Ray uitgave van The Sopranos, één van de hoogst gewaardeerde tv-series aller tijden. Begin september wordt de honger eindelijk gestild met een Complete Collection uitgave van de zes seizoenen die tussen 1999 en 2007 werden uitgezonden door HBO.

The Sopranos vertelt het levensverhaal van maffiabaas Tony Soprano (James Gandolfini) en zoomt niet alleen in op zijn relatie met zijn vrouw en kinderen, maar ook op zijn andere 'familie', die bestaat uit een vaste kern met Christopher 'Chrissy' Moltisanti (Michael Imperioli), Peter Paul 'Paulie Walnuts' Gualtieri (Tony Sirico), Silvio 'Sil' Dante (Steven Van Zandt) en Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero (Vincent Pastore). Hij probeert alles te managen door op regelmatige basis in gesprek te gaan met psychiater Jennifer Melfi (Lorraine Bracco).

The Sopranos won onder meer vijf Golden Globes en een hele waslijst aan Emmy Awards. De Blu-ray box bevat alle 86 afleveringen op 28 discs, ruim vijf uur aan bonusmateriaal, 25 audiocommentaren en nog veel meer. Vanaf 3 september ligt de box in het schap.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden 'Gotham'
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe beelden 'Gotham'

Het herkomstverhaal start over twee maanden.

Op 22 september start FOX met de superheldenserie Gotham en de zender zal dan de concurrentie moeten aangaan met de series The CW's Arrow (S3) - seizoensstart 8 oktober - en ABC's Agents of SHIELD (S2) - 23 september. Gotham is echter niet de enige nieuwe serie in het genre. Ook The CW's The Flash - 7 oktober - en NBC's Constantine - 24 oktober - trappen binnenkort af. In 2015 mengen Netflixs Daredevil en ABC's Agent Carter zich in de strijd.

Ondertussen zet FOX volledig in op de promotie van Gotham, de prequel-serie op de Batman-legende. De serie focust zich met name op James Gordon (Ben McKenzie) en de jonge jaren van bekende Batman-tegenstanders als Oswald Cobblepot / The Pinguin (Robin Lord Taylor), Edward Nygma / The Riddler (Cory Michael Smith), Ivy Pepper / Poison Ivy (Clare Foley) en Selina Kyle / Catwoman (Camren Bicondova).

Hieronder een reeks nieuwe tv-spots, met de titels 'One Detective Will Become A Legend', 'One Crime Will Unite Two Partners' en 'The Origin Stories Begin':








Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fargo' krijgt tweede seizoen!
Series / Nieuws

'Fargo' krijgt tweede seizoen!

Met een geheel nieuwe verhaallijn.

Gisteren werd aangekondigd dat FX een tweede seizoen zal maken van hun succesvolle serie Fargo. De nieuwe afleveringen zullen een geheel nieuwe cast bevatten. The Wrap wist spoedig na deze aankondiging een aantal details over het nieuwe seizoen te bemachtigen. Het tweede seizoen zal zich afspelen in 1979 en het hoofdpersonage is Lou Solverson (in het eerste seizoen gespeeld door Keith Carradine), die terugkeert uit Vietnam. Uitvoerend producent Noah Hawley wilde het volgende kwijt over het nieuwe seizoen:

''Ik vind het een fijn idee dat de personages het belangrijkst zijn en dat de acteurs volledig verdwijnen in hun rollen. Deze periode is een hele interessante pagina uit de Amerikaanse geschiedenis: post-Vietnam, post-Watergate en net voordat Ronald Reagan werd benoemd tot president.''

Hawley legde ook uit dat het eerste seizoen naast de filmversie van Fargo ook werd beïnvloed door andere Coens-films zoals No Country for Old Men en A Serious Man. Het tweede seizoen zal naast Fargo ook inspiratie halen uit Coens-films Miller's Crossing en The Man Who Wasn't There.

Fargo wordt geschreven door Hawley. Hawley, Warren Littlefield, Joel & Ethan Coen en Geyer Kosinski zijn de uitvoerende producenten van de serie. Fargo is een productie van MGM Television en FX Productions.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lucy Lawless gecast in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Lucy Lawless gecast in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

We kennen haar bovenal als Xena: Warrior Princess.

TV Guide meldt dat Lucy Lawless, die we uiteraard kennen van Xena: Warrior Princess en Spartacus, gecast is in Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Welke rol de actrice krijgt en in hoeveel afleveringen ze meespeelt, zijn niet bekend gemaakt. De kans is groot dat details over haar rol komende vrijdag, tijdens de San Diego Comic-Con, bekend worden gemaakt.

Recent sprak Clark Gregg, die de rol van Agent Phil Coulson speelt in de serie, nog over zijn rol. Toen vertelde hij dat zijn personage compleet verandert ten opzichte van hoe hij was in het eerste seizoen. "En dat is ook noodzakelijk in de nieuwe omgeving en voor het opnieuw opbouwen van S.H.I.E.L.D.. Dat moet opgebouwd worden zonder dat het opnieuw kan wegrotten. Dus we gaan van geen S.H.I.E.L.D., met een directeur op de vlucht, naar een kleine guerrilla S.H.I.E.L.D. met Agent Coulson aan het hoofd. Dat klinkt leuk. Klinkt als een leuk tweede seizoen."

Het tweede seizoen van de Marvel-serie keert op dinsdag 23 september in de Verenigde Staten terug.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.