search
Bizarre poster nieuwe komedieserie 'Dave'
Series / Posters

Bizarre poster nieuwe komedieserie 'Dave'

Een komedie met Lil Dicky.

In maart start op de zender FXX de serie Dave met de Amerikaanse komiek Lil Dicky. En de poster die de komedieserie nu heeft gekregen, haakt duidelijk in op de artiestennaam.

De serie Dave, geproduceerd door Kevin Hart, volgt het personage Dave Burd, een neurotische man die ervan overtuigd is dat hij voorbestemd is om een van de beste rappers aller tijden te worden. Nu moet hij zijn beste vrienden overtuigen, want met hun hulp kan hij misschien de wereld overtuigen. Hieronder het opvallende affiche!Lil Dicky
In het echt heeft de 31 jarige Lil Dicky de naam David Andrew Burd en naast dat hij de nodige grappen maakt, rapt hij ook. In 2013 werd hij binnen no time beroemd toen zijn videoclip Ex-Boyfriend viral ging en in 24 uur tijd meer dan een miljoen keer werd bekeken. Ook maakte hij het bekende nummer Freaky Friday met Chris Brown en wist hij op te vallen met het video Earth waarin heel wat celeb verschenen, van Katy Perry tot Leonardo DiCaprio.

De regie van de eerste aflevering van Dave lag in handen van Greg Mottola (Superbad, Keeping Up with the Joneses) en andere rollen zijn er voor Taylor Misiak, Andrew Santino, GaTa, Travis Bennett en Christine Ko.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen