Vreemde nieuwe serie van Gwyneth Paltrow op Netflix veroorzaakt nu al een flinke rel

Vreemde nieuwe Netflix-serie van Gwyneth Paltrow

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de nieuwe show 'The Goop Lab', waarin Gwyneth Paltrow wellness-problemen onderzoekt. Het seizoen gaat op 24 januari van start, en belooft "orgasmes" en "paranormale mediums"

Emma Nota, 8 januari 2020 om 11:40

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de nieuwe show The Goop Lab, waarin Gwyneth Paltrow wellness-problemen onderzoekt. Geproduceerd en gepresenteerd door Paltrow, is de serie vernoemd naar het lifestyle-merk van Paltrow.
Elk van de zes afleveringen in het eerste seizoen zal zich richten op een ander gebied van welzijn, inclusief vrouwelijk seksueel genot, therapie en 'energie-heling'. De nieuwe trailer belooft discussie over 'grensverleggende' wellness onderwerpen met experts en beoefenaars.

Er zijn nu al wisselende reacties op de serie, die op 24 januari in première gaat. Zij benadrukken de controversiële geschiedenis van het bedrijf Goop."Het meest gruwelijke hier is het woord 'lab', wat een soort wetenschap impliceert die niets te maken heeft met wetenschappelijk onderzoek", aldus schrijver Amanda Rosenberg. "Ook de moed van gwynnie die vanuit een vagina naar ons toe komt - een plek waar ze ons heeft verteld jade-eieren te stoppen! Deze hele show is een gevaar voor onze gezondheid!"

In september 2018 betaalde Goop 145 miljoen dollar in een schikking na reclame voor jade-eieren te koop via Goop. Maar critici zeiden dat het plaatsen van de eieren de kans op infectie kon vergroten, vooral omdat jade poreus was en bacteriën kon bevatten.

Het bedrijf is dus al vaker onder vuur komen te liggen voor het promoten van 'pseudowetenschap'. Goop heeft weinig onthuld over de nieuwe samenwerking met Netflix, en belooft alleen dat het "goopy as hell" zal zijn.

Nieuwsgierig naar de show? Bekijk dan hier de trailer:


Bron: Independent

Lees meer over: Gwyneth Paltrow, Netflix, The Goob Lab

Populair nieuws