Schurk op foto's Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier'

Disney+ / Marvel-serie 'Falcon' onthult schurk

De terugkeer van Baron Helmut Zemo.

Bram de Groot, 12 januari 2020 om 16:55

Over een x aantal maanden moet op Disney+ de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier verschijnen. In die serie keren niet alleen Anthony Mackie en Sebastian Stan terug, maar ook Daniel Brühl als de slechterik!
Nieuwe foto's vanaf de set geven een eerste indruk op Brühls Baron Helmut Zemo die in The Falcon and the Winter Soldier mogelijk is ondergedoken op de bekende X-Men locatie Madripoor. Brühl zagen we eerder in de film Civil War en in de Marvel-serie zal hij ook echt transformeren in Baron Helmut Zemo, inclusief zijn kenmerkende masker en outfit.


Ook Bucky en Sharon Carter
Op bovenstaande foto's zijn ook Stans Bucky a.k.a. The Winter Soldier en Sharon Carter van actrice Emily Van Camp / Agent 13 te zien. De laatste zagen we voor het laatst in de film Captain America: Civil War uit 2016. Vermoedelijk debuteert The Falcon and the Winter Soldier in augustus op Disney+ met zes afleveringen.

Bron: Twitter

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws