Keert Glenn terug voor een 'The Walking Dead'-miniserie?

Wie weet.

Jim Pedd, 13-01-2020 06:00

Het plan is om ook personages die dood zijn in The Walking Dead terug te brengen. Dat kan bijvoorbeeld via miniseries, waarin we meer leren over hun verleden. Een topkandidaat is Glenn, die we al in het eerste seizoen leerden kennen, die op gruwelijke wijze om het leven kwam in het zevende.
Het gerucht gaat dat een van de projecten zal draaien om Glenn, gespeeld door Steven Yeun. Fans waren helemaal niet blij met de dood van het personage, dus door hem terug te brengen zou AMC kunnen proberen die woede een beetje te doen kalmeren.

Lees ook: 'Walking Dead'-universum krijgt mogelijk Avengers-achtige crossover

Weinig interesse
Toch is het de vraag of de terugkeer mogelijk is. Yeun liet al eens weten dat hij daar weinig interesse in heeft. "Nee, ik ben heel blij dat ik dat hoofdstuk van mijn leven afgerond heb," aldus de acteur. Hij is wel blij met de kansen die hij kreeg bij de serie, maar vindt het fijn ook iets af te ronden.

Lees ook: Wanneer 'The Walking Dead' gaat stoppen blijft voorlopig een vraagteken

Scott Gimple werkt hoe dan ook aan meerdere verschillende series die zich afspelen rond het Walking Dead-universum. Er zijn tientallen personages van wie we afscheid hebben moeten nemen, dus heel veel kandidaten.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Steven Yeun, Scott Gimple

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie