Gerucht: 'Hawkeye'-serie voor onbepaalde tijd uitgesteld

'Hawkeye'-serie voor onbepaalde tijd uitgesteld?

Marvel en Disney maken een moeilijke keuze.

Jim Pedd, 12 januari 2020 om 11:09

Het gerucht gaat dat het nog wel even duurt voordat we Jeremy Renner zien terugkeren in een Disney+-serie. De serie Hawkeye, die gemaakt wordt rond het MCU-personage van Renner, is voor onbepaalde tijd uitgesteld.
Dat stelt althans Charles Murphy, die geregeld met geruchten rond Marvel-series komt. Volgens hem staat de productie van de serie voorlopig op een laag pitje. Dat heeft te maken met de beschuldigingen aan het adres van Renner door ex-vrouw Sonni Pacheco. Volgens haar heeft hij haar misbruikt. Of dat ook echt zo is, weten we niet en Renner ontkent. Maar de beschuldigingen zijn serieus genoeg om bij de rechtbank beland te zijn. Dat geeft Disney reden om voorlopig maar even niets te doen.

Lees ook: Marvel-serie 'Hawkeye' begint in juli met opnames

James Gunn
Eerder deed Disney zoiets bij James Gunn, regisseur van de succesvolle Guardians of the Galaxy-films. Hij maakte behoorlijk foute grappen op Twitter. Toen die oude grappen van meer dan tien jaar geleden opgedoken werden, werd hij van Guardians Vol. 3 gehaald en ging Marvel op zoek naar een nieuwe regisseur. De ophef leidde er uiteindelijk toe dat men Gunn toch maar terughaalde.

Lees ook: Bekijk de eerste promovideo van Marvel-serie 'Hawkeye'

Bron: Charles Murphy

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Marvel, Disney Plus

Populair nieuws