Fenomenale film 'Under the Skin' met Scarlett Johansson wordt een serie

De vraag is nu hoe ze de fenomenale film van Jonathan Glazer in serievorm krijgen gegoten.

Zilko Tarici, 29-01-2020 11:43

Jonathan Glazers Under the Skin (2014) is een film die door menig critici wordt beschouwd als een van de beste films van het afgelopen decennium. Nu lijkt het er sterk op dat er een tv-serie van wordt gemaakt. Maar dat is ingewikkelder dan het lijkt...
Na lovende kritieken bij vertoningen tijdens verschillende grote filmfestivals, bereikte Under the Skin in 2014 eindelijk de bioscopen. Ondanks deze mooie recensies en een hoofdrol van Scarlett Johansson wist de arthouse-film wereldwijd slechts 5,3 miljoen dollar binnen te harken. De plot van de film is echter meer dan interessant genoeg om over uit te wijden in een serie. In de film volgen we een buitenaards wezen dat in de gedaante van een mooie vrouw mannen ontvoert en vermoordt in Schotland.

Bittere strijd
Achter de schermen wordt er nu een bittere strijd gevoerd om de rechten van de serie te winnen. Deze strijd gaat tussen productiemaatschappij Silver Reel en A24, de distribiteur die de film in Amerika aan de man bracht. Het euvel zit hem in met name geldkwesties en creatieve meningsverschillen. Naar verluidt zouden beide partijen, ondanks al dit gedoe, hoop hebben op een uiteindelijke oplossing voor het probleem.

Bron: Deadline

Lees meer over: Under the Skin, A24, Scarlett Johansson, Jonathan Glazer, Mica Levi, Silver Reel

Populair nieuws