Wat te verwachten van terugkeer 'The Walking Dead'?

Eind deze maand het het tiende seizoen van The Walking Dead terug op de buis.

Bram de Groot, 09-02-2020 13:58

Aan het einde van de achtste aflevering van het tiende seizoen van The Walking Dead bevinden de helden zich in een enorm benaderde situatie. Eind deze maand gaat het seizoen verder en hieronder lees je de korte synopsissen voor afleveringen negen en tien. Let op: hieronder SPOILERS!
Op 23 februari start AMC weer met het uitzenden van nieuwe afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead. Aflevering acht "The World Before" eindigde met een scène waarin Michonne (Danai Gurira) en Virgil (Kevin Carroll) op zoek gaan naar wapens om af te rekenen met de Walkers van Alpha (Samantha Morton). Deze groep bedreigt hun vrienden die gevangen zitten in een grot.

Lees ook: Alpha draait door in vervolg 'The Walking Dead'

Synopsissen afleveringen 9 en 10
AMC heeft nu korte synopissen vrijgegeven voor afleveringen 9 en 10. Die voor de negende aflevering "Squeeze" luidt "Tijdens de 'mid-season premiere', moet onze groep een manier vinden om te ontsnappen uit een precaire situatie." Deze aflevering zou overigens inspiratie halen uit de horrorfilm The Descent. De tiende aflevering "Stalker" wordt als volgt ingeluid: "Onze groep moet Alexandria verdedigen tegen een bedreigende, externe kracht."

Vanaf 24 februari is op het Nederlandse FOX te zien welke van de gevangen helden - Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), Aaron (Ross Marquand), Magna (Nadia Hilker), Jerry (Cooper Andrews), Kelly (Angel Theory) en Connie (Lauren Ridloff) - het overleven.

Lees ook: Komt er een dode held weer tot leven in 'The Walking Dead'?

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie