search
Komt er een dode held weer tot leven in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Komt er een dode held weer tot leven in 'The Walking Dead'?

Nieuw leven voor Carl Grimes (Chandler Riggs), Jesus (Tom Payne), Abraham (Michael Cudlitz) of Glenn (Steven Yeun)... Of is het iemand anders?

Recent verscheen er een nieuwe trailer voor het tweede deel van seizoen tien van The Walking Dead. Daarin was een snel beeld te zien van het "nieuwe uiterlijk" van Jeffrey Dean Morgans Negan. Maar in de snelle trailer lijkt er ook gehint te worden naar een terugkeer.

In de beelden is namelijk te zien hoe een hand uit de grond komt en nu denken fans dat dit een hint is naar de terugkeer van een eerder gedood personage in de zombieserie.

Zij denken dat dit misschien wel Carl Grimes (Chandler Riggs), Jesus (Tom Payne), Abraham (Michael Cudlitz) of misschien zelfs Glenn (Steven Yeun) zou kunnen zijn. De hand is echter van iemand anders. Check de beelden hieronder nogmaals.

Lees ook: Oorzaak zombie-uitbraak 'The Walking Dead' eindelijk bekend!Wie zou het zijn?
Volgens Comingbook.com kan het niet Abraham of Glenn zijn, aangezien zij acht jaar geleden op een verder gelegen gebied werden gedood door Negan. Ook de andere kunnen het niet zijn. De hand is volgens de website van Cheryl (Rebecca Koon)! Zij werd recent nog begraven door Dante.

Lees ook: Uiterlijk Negan verandert in 'The Walking Dead'

Op 23 februari keert de zombieserie weer terug op AMC en een dag later wordt de aflevering uitgezonden op het Nederlandse FOX.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen