Welke streamingdienst vinden we beter: Disney+ of Netflix?

Welke streamingdienst is beter Disney+ of Netflix?

Fans vinden de streamingdiensten eigenlijk allebei wel even goed. Dat is nogal wat!

Jim Pedd, 11 februari 2020 om 19:26

Het gaat eigenlijk wel lekker met Disney+. Niet alleen zijn er bijna 29 miljoen abonnees verzameld in slechts 3 maanden tijd, ook horen we nu dat abonnees echt heel tevreden zijn met het aanbod. Zo tevreden dat ze de boel net zo hoog waarderen als Netflix.
Pipslay heeft een onderzoek uitgevoerd onder abonnees op verschillende streamingdiensten. De data laat zien dat 73 procent van de respondenten Disney+ net zo hoog waardeert als Netflix. 23% vindt het aanbod zelfs beter, ondanks het feit dat Disney zo’n 20% van het aanbod heeft als Netflix. 79% vindt verder dat Disney+ een goed alternatief is op Amazon Prime Video en 77% is die mening toegedaan als het op Hulu aankomt.

Meer en meer content
De komende tijd groeit het aanbod van Disney+ alleen maar. Het is de bedoeling dat alle content die Disney ooit heeft gemaakt naar de streamingdienst komt. Dat zal dan aangevuld worden met content van Marvel Studios, Pixar, Lucasfilm en ook 20th Century Fox. Als dat er allemaal op staat, moet het bijna wel goed zitten met het aanbod.

Bron: Variety

Lees meer over: Disney Plus, Netflix, Streamingdienst, Abonnees

Populair nieuws