search
Nieuw op Netflix: Slotseizoen van 'Cable Girls'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Slotseizoen van 'Cable Girls'

Het finale seizoen verschijnt helaas niet in één keer op Netflix...

Goed nieuws voor fans van de serie Cable Girls! Het eerste deel van het finale seizoen van de reeks staat vanaf vandaag, 14 februari 2020 op Netflix.

In november vorig jaar werd door Netflix bekend gemaakt dat het vijfde seizoen van Cable Girls ook meteen het laatste zou worden. Bovendien werden vriend en vijand ook verrast met het feit dat het laatste seizoen uit twee verschillende delen zal bestaan. Het eerste deel bestaat uit vijf afleveringen en staat vanaf vandaag op Netflix. Ook het tweede deel zal bestaan uit vijf afleveringen, maar zal pas later op het jaar verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Las Chicas del Cable
De originele titel van deze serie is eigenlijk Las Chicas del Cable. De reeks vertelt het verhaal van vier dames die over een wisselende afkomst beschikken en allen werkzaam zijn als telefonisten in de Spaanse hoofdstad Madrid. De dames zijn nu op een punt aangebroken dat ze willen werken aan hun toekomst, maar dat blijkt minder eenvoudig te zijn dan verwacht. Op gespecialiseerde websites kan Cable Girls rekenen op meer dan degelijke cijfers. Op IMDB kan er bijvoorbeeld een score worden opgemerkt van 7,8/10.

Heb jij ook al lange tijd uitgekeken naar het verschijnen van het laatste seizoen van Cable Girls? Dan staan de eerste 5 afleveringen nu voor je klaar op streamingdienst Netflix! De onderstaande trailer geeft je bovendien alvast een goede eerste indruk van wat het vijfde seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen