search

Ons nieuws van vrijdag 14 februari 2020

Goed nieuws voor de fans! 'Lucifer' krijgt mogelijk 6e seizoen
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de fans! 'Lucifer' krijgt mogelijk 6e seizoen

Netflix overweegt om de boel nog meer afleveringen te geven dan het vijfde seizoen!

TVLine stelt dat Netflix er niet klaar voor is om een punt achter Lucifer te zetten. De streamingdienst is in gesprek met Warner Bros. Television om nog een seizoen te maken. Dat nadat eerder was aangekondigd dat de vijfde de laatste reeks was.

De serie was drie seizoenen te zien op FOX en werd in juni 2018 gered door Netflix. Dat was enkele weken nadat de serie geannuleerd was. Netflix pikte de boel op en gaf meteen groen licht voor een nieuwe seizoen. Nu lijkt het er dus op dat er nog meer te zien is straks.

Lees ook: 'Lucifer' terug in opvallende setvideo

Zesde seizoen
De serie telde in het vierde seizoen dat in mei 2019 te zien was op Netflix, tien afleveringen. Daarin zagen we dat de hoofdpersoon last kreeg van een priester en dat zijn eerste vriendinnetje, Eva, langskwam. Een maand na de première van dit seizoen bestelde Netflix een vijfde seizoen, dat in twee delen met elk acht afleveringen te zien zou zijn.

Lees ook: Netflix geeft 'Lucifer' een zeer bijzondere aflevering!

Het vijfde seizoen is bijna klaar met de opnames, maar nu weten we dus dat er mogelijk nog meer komt!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-original 'Love & Anarchy' aangekondigd
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-original 'Love & Anarchy' aangekondigd

De nieuwe Netflix-original moet later dit jaar nog op de populaire streamingdienst verschijnen...

Netflix heeft een gloednieuwe, Zweedse original aangekondigd. Het gaat om Love & Anarchy, een nieuwe reeks die later dit jaar nog op de streamingdienst zou moeten verschijnen.

Op moment van schrijven zouden de opnames van de gloednieuwe original reeds in volle gang zijn. De opnames zouden worden gemaakt in de Zweedse hoofdstad Stockholm. In totaal zou het eerste seizoen van de reeks uit 8 afleveringen moeten bestaan. In de cast zijn enkele bekende Zweedse acteurs en actrices terug te vinden. Het gaat hierbij onder meer om Ida Engvoll, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke, Gizem Erdogan en Björn Mosten. Showrunner van dienst voor de reeks is Lisa Langseth.

Uitdagingen met grote gevolgen
Love & Anarchy zal het verhaal vertellen van Sofie, een moeder van twee kinderen welke werkt als consultant. Op een zeker ogenblik moet ze voor één van haar opdrachten naar een oude uitgeverij waar ze de jonge IT'er Max ontmoet. Er ontstaat een speciale band tussen hen beiden welke resulteert in een groot aantal uitdagingen. De gevolgen van deze uitdagingen blijken echter groter te zijn dan verwacht.

Wanneer de nieuwe Netflix-original Love & Anarchy precies op de streamingdienst moet verschijnen is momenteel nog niet bekend. Wel staat het vast dat, dat dit jaar nog zal gebeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Releasedatum & teaser 'The Protector' seizoen 3
Series / Nieuws

Releasedatum & teaser 'The Protector' seizoen 3

De Turkse hitserie van Netflix krijgt een derde seizoen en we moeten daar niet lang meer op wachten...

De Turkse Netflix-original The Protector is een groot succes. Het was dan ook zo goed als zeker dat er nog een derde seizoen zou verschijnen. Van dat derde seizoen is er nu een teaser + releasedatum verschenen.

The Protector vertelt het verhaal van Hakan. Hij heeft eigenlijk maar één echt doel in het leven. Hakan zou bij een eeuwenoude genootschap horen welke alles in het werk moet stellen om de Turkse stad Istanbul te beschermen. In tussentijd wordt de stad bedreigt door onsterfelijke wezens.

6 maart 2020
Het eerste seizoen van The Protector verscheen in december van het jaar 2018. In april 2019 verscheen uiteindelijk het tweede seizoen op de streamingdienst. Op het derde deel uit de reeks zullen we ongeveer een klein jaar hebben moeten wachten. Het derde deel zal namelijk op Netflix verschijnen op 6 maart 2020.

Samen met de releasedatum heeft Netflix ook de eerste teaser de wereld ingestuurd voor het derde seizoen. Deze is hieronder te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
DPG Media en Telenet kondigen "Vlaamse Netflix" aan
Series / Streaming-diensten

DPG Media en Telenet kondigen "Vlaamse Netflix" aan

De nieuwe streamingdienst moet zowel nationale als internationale content bevatten...

Opvallend nieuws vandaag nu DPG Media en Telenet hebben aangekondigd dat ze in België de handen in elkaar zullen slaan om een "Vlaamse Netflix" te lanceren. Beide bedrijven benadrukken dat er een volwaardig streamingaanbod zal worden aangeboden bestaande uit nationale en internationale content.

DPG Media en telecombedrijf Telenet hebben aangekondigd dat ze willen inspelen op het veranderende kijkgedrag. Bovendien willen ze de mensen een lokaal alternatief aanbieden voor grote, internationale streamingdiensten zoals Netflix. De beide bedrijven zullen een joint venture opzetten. Naar verwachting zal het nieuwe bedrijf op de markt worden geïntroduceerd in het najaar van 2020.

Uniek aanbod
Het aanbod van de nieuwe streamingdienst moet bestaan uit een combinatie van populaire televisiezenders evenals programma's van eigen bodem die zijn geproduceerd door DPG Media. Het gaat hierbij concreet om programma's van niet alleen VTM en Q2, maar ook Caz. Bovendien zal ook de internationale content van Telenet aan het aanbod worden toegevoegd. Deze content is dan afkomstig van zenders als VIER, VIJF en ZES. Daarnaast heeft Telenet ook de projecten van Woestijnvis in portefeuille en is er het sportaanbod van Play.

"De digitalisering heeft er voor gezorgd dat het kijkgedrag bij mensen aanzienlijk is veranderd. Klassieke televisie blijft ontzettend populair, maar consumenten vinden een groot 'on-demand' aanbod steeds belangrijker. Bovendien blijkt de consument absoluut bereid te zijn om daarvoor te betalen. De snelgroeiende markt herbergt bovendien heel wat potentieel voor diensten die het allemaal net even wat anders willen aanpakken. Dit kan onder meer gebeuren door middel van een sterk lokaal aanbod gecombineerd met populaire buitenlandse series en films.", aldus DPG Media in een reactie op de aankomende, Vlaamse streamingdienst.

Wanneer de nieuwe, Vlaamse streamingdienst precies op de markt zal worden gelanceerd is vooralsnog nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende terugkeer in trailer 'Stranger Things' seizoen 4!
Series / Trailer

Verrassende terugkeer in trailer 'Stranger Things' seizoen 4!

De eerste teaser voor seizoen 4 van Stranger Things is een feit. Groetjes uit [...].

Hieronder zie je een verrassende nieuwe teaser trailer voor de Netflix-serie Stranger Things. En daarin is ook een onverwachte terugkeer! Niet verder lezen als het laatste seizoen nog moet zien!



Lees ook: Seizoen 4 van 'Stranger Things' duurt mogelijk langer

De teaser werd begeleid door onderstaande boodschap van de bedenkers The Duffer Brothers:

"We zijn heel erg blij om officieel te bevestigen dat de productie van Stranger Things 4 gestart is… maar we zijn nog enthousiaster om de terugkeer van Hopper aan te kondigen! Helaas is het niet alleen maar goed nieuws voor onze 'Amerikaan'. Hij zit namelijk gevangen, ver weg van huis, in de besneeuwde wildernis van Kamtsjatka waar hij het hoofd moet bieden aan verschillende gevaren: menselijk en… niet-menselijk.

Ondertussen duikt er in de Verenigde Staten een nieuwe horror op, iets wat al lang begraven leek, iets dat alles met elkaar verbindt...

Het vierde seizoen belooft het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit te worden en we kunnen niet wachten tot iedereen meer ziet. En in de tussentijd… bid voor de 'Amerikaan'."

From Russia with love,

The Duffer Brothers
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Slotseizoen van 'Cable Girls'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Slotseizoen van 'Cable Girls'

Het finale seizoen verschijnt helaas niet in één keer op Netflix...

Goed nieuws voor fans van de serie Cable Girls! Het eerste deel van het finale seizoen van de reeks staat vanaf vandaag, 14 februari 2020 op Netflix.

In november vorig jaar werd door Netflix bekend gemaakt dat het vijfde seizoen van Cable Girls ook meteen het laatste zou worden. Bovendien werden vriend en vijand ook verrast met het feit dat het laatste seizoen uit twee verschillende delen zal bestaan. Het eerste deel bestaat uit vijf afleveringen en staat vanaf vandaag op Netflix. Ook het tweede deel zal bestaan uit vijf afleveringen, maar zal pas later op het jaar verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Las Chicas del Cable
De originele titel van deze serie is eigenlijk Las Chicas del Cable. De reeks vertelt het verhaal van vier dames die over een wisselende afkomst beschikken en allen werkzaam zijn als telefonisten in de Spaanse hoofdstad Madrid. De dames zijn nu op een punt aangebroken dat ze willen werken aan hun toekomst, maar dat blijkt minder eenvoudig te zijn dan verwacht. Op gespecialiseerde websites kan Cable Girls rekenen op meer dan degelijke cijfers. Op IMDB kan er bijvoorbeeld een score worden opgemerkt van 7,8/10.

Heb jij ook al lange tijd uitgekeken naar het verschijnen van het laatste seizoen van Cable Girls? Dan staan de eerste 5 afleveringen nu voor je klaar op streamingdienst Netflix! De onderstaande trailer geeft je bovendien alvast een goede eerste indruk van wat het vijfde seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Succesvolle HBO-serie 'Avenue 5' met Hugh Laurie krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Succesvolle HBO-serie 'Avenue 5' met Hugh Laurie krijgt tweede seizoen

Na indruk te hebben gemaakt op zowel publiek als critici, heeft HBO het groene licht gegeven voor meer Avenue 5.

Na een hoop lovende recensies van critici en publiek, heeft HBO vandaag via Deadline onthuld dat de scifi-comedy serie een tweede seizoen krijgt.

Lees ook: Trailer grootse sci-fi serie 'Avenue 5': Star Trek ontmoet Titanic

Avenue 5 wordt omschreven als een comedy-serie over ruimtetoerisme en speelt zich 40 jaar in de toekomst af. Met Hugh Laurie als de kapitein van het ruimteschip Avenue 5 weet je direct dat dit zal leiden tot de nodige droge humor.

Komisch talent alom
Naast de eerder genoemde Laurie (als Ryan Clark), zijn er in Avenue 5 ook rollen weggelegd voor komieken Zach Woods (als Matt Spencer) en Josh Gad (als Heman Judd). De serie is daarnaast een creatie van raskomiek Armando Iannucci, die de scenario's schreef en dienst doet als uitvoerend producent. Hij wordt bijgestaan door uitvoerend producenten Simon Blackwell, Kevin Loader en Will Smith (nee, niet die Will Smith).

Lees ook: Eerste trailer HBO scifi comedy-serie 'Avenue 5'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prequelserie 'The 100' vindt eerste overlevenden!
Series / Nieuws

Prequelserie 'The 100' vindt eerste overlevenden!

Na de afronding van de hoofdserie komt er ook een serie over hoe alles ontstond in The 100.

Goed nieuws voor de fans: De post-apocalyptische sciencefictiondramaserie The 100 wordt netjes afgerond met het zevende seizoen en krijgt ook nog eens een prequelserie van de zender The CW. En nu zijn de eerste gezichten voor dit "vervolg" bekend.

Volgens Deadline voegen de drie namen Iola Evans (Carnival Row), Adain Bradley (Riverdale) en Leo Howard (Why Women Kills) zich als eerste bij de cast voor de serie die 97 jaar voor de originele serie afspeelt. De pilot van de serie zal dienen als één van de afleveringen van het zevende seizoen van The 100.

Lees ook: 'The 100' nadert groots einde! [Dvd]

Nucleaire apocalyps
De nieuwe The 100-serie, die nog geen titel heeft, start met de nucleaire apocalyps die ervoor zorgt dat bijna al het leven op het aarde wordt weggevaagd. In de serie volgen we een groep overlevenden die om moet gaan met de gevaarlijke situatie.

Vermoedelijk zendt The CW het eerste seizoen van de prequelserie al volgend jaar uit. Seizoen zeven van The 100 start later dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onheilspellende poster 'Westworld' seizoen 3
Series / Posters

Onheilspellende poster 'Westworld' seizoen 3

De Aarde is een woestenij op dit eerste beeld van de HBO-serie die dit jaar verder gaat.

De eerste teaser voor het aankomende derde seizoen van Westworld wees op een heel andere ervaring dan fans tot nu toe verwachten. En een nieuwe poster doet nog een extra duit in het zakje. Het lot van de wezens die gedwongen worden aan de wil van hun meesters te voldoen, lijkt niet altijd even rooskleurig.

De eerste promo wees echt op een heel andere serie dan we tot nu toe gezien hebben. HBO liet daarmee zien dat we ditmaal echt iets totaal anders voorgeschoteld zullen krijgen. De gedachte is vooral ook dat er gekeken wordt naar de echte wereld, dus niet meer alleen de parken waar Westworld zich tot nu toe afspeelde. In plaats daarvan zien we de andere kant van de maatschappij in de toekomst en die is ook voor mensen niet direct rooskleurig.



Beeld veranderen
Deel van het idee is dat Dolores straks een ontmoeting heeft met Caleb. Hij is een gewoon mens, een type persoon dat je niet in Westworld zal vinden. En dat zal Dolores' idee van de mensheid behoorlijk op de proef stellen. Dat gevoel was tot nu toe natuurlijk alleen maar negatief, iets dat gevoed is door al haar ervaringen (en vooral aanvaringen) met de bezoekers van Westworld.

Lees ook: Trailer voor 'Westworld' seizoen 3!

Straks verandert echter alles en wel vanaf 15 maart, als het nieuwe seizoen van start gaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Solo: A Star Wars Story' verder op Disney+
Series / Nieuws

'Solo: A Star Wars Story' verder op Disney+

Disney werkt actief aan een serie, waarmee we het verhaal van Darth Maul en Han toch afgerond gaan zien worden.

Het lijkt erop dat we nog niet helemaal van Solo: A Star Wars Story af zijn. De film maakte een einde aan de plannen van Disney en Lucasfilm om met verschillende spin-offs te komen, doordat deze jammerlijk faalde aan de box office. Maar sinds vorig jaar zwellen de geruchten aan dat men er nog niet klaar mee is. Nu horen we dat er een serie van gemaakt wordt voor Disney+.

De komende tijd zet Disney vol in op Star Wars en Marvel voor zijn streamingdienst. Dat zijn de grootste trekkers en dus worden er veel series voor ontwikkeld. Star Wars Unity stelt nu dat er gewerkt wordt aan een serie rond de wereld van Solo, die draait om Crimon Black en Black Sun. Dat zijn misdaadorganisaties waarnaar verwezen werd in de film, maar pas in de twee geplande vervolgen echt iets mee gedaan zou worden.

Han Solo
De film Solo draaide om… nou ja, je had het al geraden, Han Solo. We leerden hoe hij Chewbacca ontmoette, hoe de twee een band kregen en hoe Han smokkelaar werd. Maar we zagen aan het eind van de film ook Darth Maul terugkeren als nieuwe schurk. Dat was interessant, maar helaas viel de box office van de film enorm tegen. Dat maakte een vervolg onmogelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Yes! Eerste trailer succesvolle Netflix scifi-serie 'Altered Carbon' seizoen 2!
Series / Trailer

Yes! Eerste trailer succesvolle Netflix scifi-serie 'Altered Carbon' seizoen 2!

Netflix zet het volgende seizoen van Altered Carbon eind deze maand online, dit keer met Anthony Mackie in de hoofdrol.

Na enkele teasers kun je hieronder eindelijk kijken naar de volledige trailer voor het tweede seizoen van de Netflix-sciencefictionserie Altered Carbon waarin de hoofdrol dit keer voor Anthony Mackie is; de acteur uit vele films uit het Marvel-filmuniversum.

Mackie volgt Joel Kinnaman waarvan wordt verwacht dat hij alleen in een korte terug te zien is. In het nieuwe seizoen van Altered Carbon keert Takeshi Kovacs die dit keer Mackie's personage als Sleeve gebruikt. Via verschillende lichamen probeert dit personage in de 26e eeuw in leven te blijven.

Lees ook: Netflix Scifi hitserie 'Altered Carbon' komt snel terug voor seizoen 2!



USB-stick 'stack'
Het geheugen van Takeshi Kovacs wordt dit keer via de USB-stick 'stack' in het brein van de sleeve. Het voordeel is, is dat Mackie's personage een soldaat is die zich zeer snel aanpast aan een nieuw brein. Op 27 februari staat het tiendelige tweede seizoen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer misdaadserie 'Gangs of London' van 'The Raid'-regisseur Gareth Evans!
Series / Trailer

Trailer misdaadserie 'Gangs of London' van 'The Raid'-regisseur Gareth Evans!

Nieuwe misdaadserie gemaakt de door de regisseur van de geliefde The Raid-films, Gareth Evans.

Van regisseur Gareth Evans verscheen in 2011 de sterk ontvangen martial arts-actiefilm The Raid die in 2014 werd opgevolgd door The Raid 2: Berandal. Nu komt Evans met een tv-serie die uiteraard voldoende geweld bevat. Check hieronder de eerste trailer!

De serie Gangs of London komt van Sky Atlantic en er zijn hoofdrollen voor onder meer Starring Joe Cole (Peaky Blinders, Black Mirror-Hang the DJ), Michelle Fairley (Games of Thrones), Colm Meaney (Star Trek), Sope Dirisu (The Huntsman: Winter's War) en Lucian Msamati (Doctor Who, Taboo).



Vechtende gangs in Londen
In de misdaadserie wordt Finn Wallace (Meaney), het hoofd van een misdaadfamilie, vermoord en dit zorgt voor heel wat onrust onder de bestaande gangs in Londen. Zoon Sean Wallace (Cole) moet de rust terugbrengen en afrekenen met de moordenaar van zijn vader.

Een verschijningsdatum heeft Gangs of London nog niet, maar de verwachting is wel dat deze in 2020 op Sky Atlantic verschijnt. Vijf afleveringen werden geregisseerd door Evans.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Monsterboete dreigt voor Netflix door aflevering in 'Black Mirror' serie
Series / Streaming-diensten

Monsterboete dreigt voor Netflix door aflevering in 'Black Mirror' serie

De klacht is het gevolg van een aflevering uit de Netflix-serie 'Black Mirror'...

Slecht nieuws voor streamingdienst Netflix. Eerder raakte namelijk reeds bekend dat het bedrijf een monsterboete boven het hoofd hing omwille van een aflevering in Black Mirror. De vraag van het bedrijf om de claim nietig te verklaren werd door de rechtbank niet aanvaard.

De bal ging aan het rollen door de extra lange aflevering met de naam 'Bandersnatch'. Tijdens deze aflevering was het voor kijkers van de Black Mirror serie mogelijk om bepaalde keuzes te maken. Het ging hierbij om eenvoudige dingen zoals de keuze tussen 'cornflakes of boterhammen', maar ook om 'spring je van het dak of niet'? De complexiteit van de keuzes en de gevolgen van die keuzes namen toe naarmate de aflevering vorderde. Niets aan de hand zou je zeggen, het interactieve concept sloeg best aan, maar toen kwam er plots een brief binnen op het hoofdkantoor van Netflix.

Lees ook: Krijgt 'Black Mirror' dan toch nog een vervolg?

Kies je eigen avontuur boeken
Chooseco LLC, een uitgever van kinderboeken is namelijk van mening dat het concept dat Netflix heeft toegepast is gebaseerd op de 'kies je eigen avontuur' boeken. Deze stelt lezers van de boeken op een min of meer gelijkaardige manier in staat om keuzes te maken. Het bedrijf liet weten dat Netflix met haar contact had opgenomen met het verzoek om de rechten op het concept in handen te krijgen.

Toen de uitgever dit weigerde koos Netflix er voor om 'Bandersnatch' te lanceren, iets wat volgens de uitgever gewoon een goedkopere versie is van hun concept. De klacht werd ingediend in januari 2019, maar Netflix probeerde de klacht te ontlopen en diende een verzoek in om de zaak nietig te laten verklaren. Dat is dus niet gelukt.

Een rechtbank in Vermont heeft de zaak die werd aangespannen door Chooseco LLC gegrond verklaard waardoor er nu een rechtszaak zal worden gehouden. De actuele verwachtingen zijn dat deze wellicht in het nadeel van Netflix zal uitdraaien. Mocht dat ook daadwerkelijk het geval zijn loopt de streamingdienst het risico om geconfronteerd te worden met een boeten van niet minder dan 25 miljoen dollar (zo'n 23 miljoen euro).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Locke & Key' zo goed als zeker van 2e seizoen?
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Locke & Key' zo goed als zeker van 2e seizoen?

Er lijkt eigenlijk geen twijfel meer te bestaan over een mogelijk vervolg...

Voorbije vrijdag verscheen op Netflix de nieuwe horrorserie Locke & Key. Er werd behoorlijk wat verwacht van de reeks en die verwachtingen lijkt ze ook in te lossen. Daarmee lijkt een tweede seizoen zo goed als vast te staan.

De nieuwe horrorserie van Netflix doet stevig denken aan die andere topserie Stranger Things. Er werd van de reeks dan ook behoorlijk wat verwacht en het lijkt er naar uit te zien dat deze verwachtingen ook zijn ingelost. Heel wat kijkers die het eerste deel al hebben gezien stellen zich onderhand de vraag wat de kansen zijn op een vervolg. Die kansen lijken bijzonder groot te zijn. Wellicht is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Netflix het tweede seizoen gaat aankondigen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: Het razend spannende 'Locke & Key' seizoen 1

Tweede seizoen
Dat een tweede seizoen voor Locke & Key zo goed als zeker zal verschijnen kunnen we onder meer concluderen aan de hand van wat de schrijvers van de serie eerder hebben laten optekenen. Zij lieten zich namelijk ontglippen dat ze nog voor de lancering van het eerste seizoen reeds waren gestart met het schrijfproces voor het vervolg.

Ook executive producers Carlton Cuse en Meredith Averill hebben dit bevestigd. Zij gaven eerder reeds aan dat Netflix alle tijd en ruimte heeft voorzien zodat de schrijvers hun gang kunnen gaan. Wanneer het tweede seizoen van Locke & Key dan precies op Netflix moet verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees ook: Positieve eerste reacties op Netflix-serie 'Locke & Key'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans 'Stranger Things' worden gek na gloednieuwe foto!
Series / Foto's

Fans 'Stranger Things' worden gek na gloednieuwe foto!

Wie houden daar elkaars hand vast!? Wat zegt deze nieuwe Stranger Things-foto?

Het volgende seizoen van Netflix-serie Stranger Things komt er snel aan. Momenteel rollen de camera's en fans zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat de show gaat brengen. Gelukkig is er op Twitter het account Stranger Things Writers. Daar plaatsen de schrijvers regelmatig foto's en teasers.

Een daarvan is onderstaande foto, die laat zien dat de hoofdpersonen Lucas, Will, Mike en Eleven bij elkaar zitten en in gesprek zijn. Op zichzelf zegt de foto weinig, maar als je beter kijkt, valt één ding heel erg op bij fans en dat is dat Mike en Will elkaars hand lijken vast te houden. Of dat ook echt zo is, is moeilijk te zien, maar hieronder eerst de foto van de schrijvers.

Lees ook: Nieuw personage 'Stranger Things' hint naar een seizoen 5!


Fans zijn enthousiast
En dan de reacties van fans, die dolenthousiast zijn door de foto. Zouden de twee een relatie hebben en daarmee homoseksueel zijn? Met diversiteit is het goed gesteld in de serie, dus dit zou er prima bij kunnen passen.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Stranger Things': Netflix gaat een opmerkelijke samenwerking aan

Antwoorden zullen nog even op zich laten wachten; naar verluidt gaat de serie pas in december verder met uitzendingen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Samsung-gebruikers krijgen exclusieve Netflix-content
Series / Streaming-diensten

Samsung-gebruikers krijgen exclusieve Netflix-content

Samsung en Netflix hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd tijdens het 'Unpacked' evenement...

Goed nieuws voor Samsung-gebruikers die ook een abonnement hebben op de streamingdienst Netflix. Zij kunnen binnenkort namelijk rekenen op exclusieve content die door de streamingdienst zal worden aangeboden.

In eerste instantie zorgt de samenwerking er voor dat Netflix geïntegreerd zal worden in Bixby. Dit lijkt misschien slechts een klein voordeel, maar het zorgt er wel voor dat Samsung-gebruikers niet meer eindeloos fysiek door de bibliotheek van Netflix moeten browsen. Je kan gewoon aan Bixby aangeven welke serie je wil bekijken en ze zal worden geopend. Eenvoudiger kan uiteraard haast niet.

Exclusieve content
Mogelijks nog interessanter dan bovenstaande is dat Samsung-gebruikers zullen kunnen rekenen op heel wat exclusieve content voor verschillende series. Zo werd reeds bekend gemaakt dat onder meer Narcos: Mexico exclusieve behind the scenes-content zal krijgen. Dit geldt overigens niet alleen voor Narcos: Mexico, maar ook voor andere series zoals Elite en Sintonia.

Tot slot zullen gebruikers van Samsung systemen ook de mogelijkheid krijgen om herinneringen te ontvangen met betrekking tot het favoriete Netflix-series via Samsung Daily. Op deze manier zullen mensen onder meer Netflix-suggesties kunnen ontvangen die zijn gebaseerd op hun persoonlijke voorkeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek' wijkt ineens af van het canon
Series / Nieuws

'Star Trek' wijkt ineens af van het canon

Wat is er aan de hand, met de franchise? Er wordt duidelijk afgeweken van de visie van Gene Roddenberry.

Star Trek: Picard wijkt op een aantal gebieden af van wat we kennen uit de franchise. De voormalig kapitein van de Enterprise-D, en later admiraal van de vloot van Starfleet, vloekt zowaar. En dat is nieuw, want we hoorden hem niet eerder vloeken. Het past eigenlijk ook niet in de visie waar de franchise zich op baseert, maar hoort wel bij de nieuwe series.

Ook in Star Trek: Discovery, zijn mensen namelijk behoorlijk grofgebekt. Dat komt volgens Michael Chabon, showrunner van Picard, omdat de franchise zich wat realistischer wil weergeven. "Luister, de menselijke samenleving zal nooit perfect zijn. Wat we kunnen doen, zoals Star Trek ook probeert, is ons best doen om zo perfect mogelijk over te komen. En dat is iets waar we naar moeten streven. Maar dat is onmogelijk en dus blijft er shit gebeuren. En zo lang je dat hebt, zullen mensen willen vloeken."

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt zeer waarschijnlijk spin-off rond de Enterprise

Het kan!
"Dat er niet gevloekt werd in Star Trek, had niets te maken met principes van de Federation. Dat was een kwestie van FCC-regels. Schrijvers hadden vroeger geen keuze, ze werden gecensureerd. Vloeken is een van de oudste en passendste dingen die mensen doen. Persoonlijk zou ik een samenleving waarin vloeken ontmoedigd wordt ook zien als een fucking dystopie."

Lees ook: Elon Musk: Oprichting Space Force is het begin van Starfleet

En dus vloekt ook een van de beroemdste personages uit de Star Trek-franchise er tegenwoordig op los!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een van de nieuwe MCU-series voor Disney+ onthuld!
Series / Nieuws

Een van de nieuwe MCU-series voor Disney+ onthuld!

Er waren er nog een paar onbekend, maar daar komt nu verandering in!

Disney+ krijgt er mogelijk een interessant project bij. Marvel werkt namelijk aan maar liefst tien series voor de streamingdienst. Een groot deel daarvan is ondertussen bekend, maar dat geldt niet voor alles. Vandaag meldt The GWW dat een van de onbekende projecten de naam Agents of Atlas krijgt.

Shang-Chi is een van de nieuwste films van Marvel Studios en dat personage maakt straks naar verluidt een crossover naar een Disney+-serie. De bedoeling zou zijn om de Agents of Atlas te laten zien, een club geheim agenten die geleid worden door Jimmy Woo. Dat personage zagen we al in de film Ant-Man and the Wasp en straks in de film WandaVision. Maar het team bestaat in de comics ook uit Shang-Chi, Brawn en Silk.

Meer series
Er zijn al heel wat series aangekondigd voor Disney+ die horen binnen het MCU. Zo wordt er hard gewerkt aan WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki. Ook krijgen we What If…? te zien, net als de serie rond Hawkeye. En sinds de D23 Expo weten we dat Marvel werkt aan series rond Moon Knight, Ms. Marvel en She-Hulk.

Er waren er nog twee niet bekend, maar nu we dit weten, is er nog maar eentje die van het lijstje afgestreept moet worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oude bekenden terug in 'Legends of Tomorrow'?
Series / Nieuws

Oude bekenden terug in 'Legends of Tomorrow'?

Hawkman en Hawkgirl zijn al een tijdje afwezig. Maar nu lijkt het erop dat ze terug keren.

Het lijkt erop dat Legends of Tomorrow nog niet klaar is met Hawkgirl en Hawkman. Dat stelt Phil Klemmer, een van de bedenkers en schrijver van de DC-serie van televisiezender The CW. Het eerste seizoen van de serie draaide voor een deel om het duo dat de afgelopen duizenden jaren continu opnieuw tot leven kwam.

Zij werden telkens weer gedood door de megalomane Vandal Savage, die zo zijn onsterfelijkheid voedde. Aan het eind van het seizoen versloegen de Legends de kwaadaardige Vandsal, en besloten de twee elkaar te leren kennen zonder de cyclus van dood en wedergeboorte. Klemmer: "We hebben het echt belachelijk vaak over hen, in de schrijversruimte."

Lees ook: Trailer DC-slotstuk 'Crisis on Infinite Earths'!

Niet klaar mee
De woorden van Klemmer wijzen erop dat de twee personages niet klaar zijn. Het feit dat er vier jaar sinds de verdwijning van de twee uit de serie nog altijd over hun verschijning gesproken wordt, duidt er in elk geval op dat er ruimte is. Om hen terug te brengen, biedt de serie kans om meer te vertellen over het echtpaar dat nog echt wel iets te doen heeft.

Lees ook: Bizar veel superhelden op poster 'Crisis on Infinite Earths'

Het zou kunnen dat de twee acteurs echter moeite hebben met hun beschikbaarheid. De een speelt in DC-film Black Adam en de ander is als Elsa te zien in een broadway-versie van Frozen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.