Nieuwe Netflix-original 'Love & Anarchy' aangekondigd

Netflix-original 'Love & Anarchy' aangekondigd

De nieuwe Netflix-original moet later dit jaar nog op de populaire streamingdienst verschijnen...

Geoffrey Ketels, 14 februari 2020 om 19:37

Netflix heeft een gloednieuwe, Zweedse original aangekondigd. Het gaat om Love & Anarchy, een nieuwe reeks die later dit jaar nog op de streamingdienst zou moeten verschijnen.
Op moment van schrijven zouden de opnames van de gloednieuwe original reeds in volle gang zijn. De opnames zouden worden gemaakt in de Zweedse hoofdstad Stockholm. In totaal zou het eerste seizoen van de reeks uit 8 afleveringen moeten bestaan. In de cast zijn enkele bekende Zweedse acteurs en actrices terug te vinden. Het gaat hierbij onder meer om Ida Engvoll, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke, Gizem Erdogan en Björn Mosten. Showrunner van dienst voor de reeks is Lisa Langseth.

Uitdagingen met grote gevolgen
Love & Anarchy zal het verhaal vertellen van Sofie, een moeder van twee kinderen welke werkt als consultant. Op een zeker ogenblik moet ze voor één van haar opdrachten naar een oude uitgeverij waar ze de jonge IT'er Max ontmoet. Er ontstaat een speciale band tussen hen beiden welke resulteert in een groot aantal uitdagingen. De gevolgen van deze uitdagingen blijken echter groter te zijn dan verwacht.

Wanneer de nieuwe Netflix-original Love & Anarchy precies op de streamingdienst moet verschijnen is momenteel nog niet bekend. Wel staat het vast dat, dat dit jaar nog zal gebeuren.

Lees meer over: Love and Anarchy, serie, Netflix, Netflix Original

Populair nieuws