search
Vijf minuten durende trailer 'Family Guy' en 'Simpsons' crossover
Series / Trailer

Vijf minuten durende trailer 'Family Guy' en 'Simpsons' crossover

Homer en Peter zijn al snel de beste vrienden. Of niet?



Onlangs hadden we voor jullie de eerste stills van een zeer speciale aflevering van The Simpsons en Family Guy. Tijdens de Comic-Con liet televisiezender Fox vijf minuten van de crossover zien en die beelden zijn nu vrijgegeven. Heel vriendelijk zijn de shows niet over elkaar, want Peter Griffin merkt al snel op: "iedereen hier ziet eruit als ze hepatitis hebben."

De kans is groot dat we nog veel meer van dat soort grappen voorgeschoteld krijgen. Homer en Peter ontmoeten elkaar en bouwen een band op door samen donuts te eten. Ondertussen plegen bart en Stewie samen graptelefoontjes. Maar dan slaat het noodlot al snel toe: Homer en Peter krijgen ruzie over welk bier beter is: Pawtucket Patriot Ale of Duff Beer. Al snel escaleert de boel en is het de vraag of de nieuwgevonden vriendschap wel het einde van de dag haalt.

De crossover is op 28 september in de Verenigde Staten te zien en draagt de titel The Simpson Guy. Waarschijnlijk is de aflevering vrij snel na de première in de Verenigde Staten in Nederland op Fox te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen