Hobbit-regisseur Peter Jackson maakt aflevering 'Doctor Who'

Peter Jackson maakt aflevering Doctor Who

Volgens Steven Moffat is het een kwestie van tijd en heeft Jackson al een leuk verhaal bedacht.

Jim Pedd, 28 juli 2014 om 12:59

Volgens Doctor Who showrunner Steven Moffat is het slechts een kwestie van tijd voordat The Hobbit-regisseur Peter Jackson een aflevering van de serie regisseert. Moffat vertelde dat er al gesproken is over de mogelijkheid en dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Jackson een aflevering regisseert.
”Ik denk dat het op een bepaald moment zal gebeuren,” vertelde Moffat. ”Hij heeft het ongelofelijk druk met The Hobbit. Ik heb hem laatst ontmoet en hij wil er graag een maken. Ik bedoel, hij kan doen wat hij wil – hij is de eigenaar van Nieuw-Zeeland!”

”Hij is zo vriendelijk; nadat een aflevering uitgezonden is, belt hij me wel eens. Hij vindt het geweldig – het is gewoon een vraag wanneer.” En verder heeft Jackson al geaccepteerd dat hij geen geld betaald krijgt voor de aflevering. ”We geven hem een Dalek en dan regisseert hij een aflevering. Dat is wat hij wil.”

Geinig is dat Jackson al de eigenaar is van twee van de grote vijanden van Doctor Who. Een plot had Jackson zelf al bedacht: ”Het heeft iets te maken met de All Blacks [het rugyteam] die het opnemen tegen Daleks. Daar zit een goed verhaal in. Al zouden de Daleks natuurlijk wel winnen!”


Bron: THR

Lees meer over: doctor who, steven moffat, peter jackson, the hobbit, regisseur, aflevering, dalek, all blacks, nieuw zeeland, rugbyteam, peter capaldi

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws