Dit zijn de nieuwe series van Disney+

Dit zijn de nieuwe series van Disney+

Het was een rustig weekje op deze nieuwe streamingdienst, die we sinds november kunnen hebben.

Jim Pedd, 16 februari 2020 om 13:15

Niet alleen Netflix had een relatief rustige week achter de rug. Ook Disney+ moet het doen zonder echte knallers. Ons overzicht deze week si dan ook relatief klein en bescheiden deze week, met maar vier toevoegingen.
Het gaat om vier toevoegingen van nieuwe afleveringen, waarmee er dus geen enkele nieuwe serie verscheen op Disney+. Maar we kregen dus wel vier nieuwe afleveringen en welke dat waren, vertellen we je hier.

Fairy Tale Weddings S01E10
Deze show blikt achter de schermen van huwelijken en koppels ide verloofd zijn in Walt Disney World, Disneyland, Disney Cruise Line en Aulani in Hawaii.

Marvel’s Hero Project S01E14
Deze serie volgt jonge helden die opvallende, en vooral ook positieve, veranderingen naar hun gemeenschap brengen. Ze verrichten werk dat de wereld een beetje een betere plek maakt. Elk kind in deze serie, krijgt ook een plek in een Marvel-comic.

Family Sundays S01E15
Amber Kempel Gerstel heeft deze serie gemaakt. Daarin komen gezinnen samen, om onder haar leiding en bovenal met haar hulp, te klussen en te helpen hun huis makkelijker of beter te maken.

Diary of a Future President S01E05
De twaalfjarige Elena wil dolgraag president van de Verenigde Staten worden. Hoe ze dat doet, zien we in deze serie. We krijgen namelijk ook flashforwards naar haar campagne te zien!

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws