search

Ons nieuws van zondag 16 februari 2020

Warner Bros. onthult trailer voor streamingdienst HBO Max
Series / Nieuws

Warner Bros. onthult trailer voor streamingdienst HBO Max

Een nieuwe concurrent voor Netflix en Disney+: Warner Bros. start later dit jaar met de streamingdienst HBO Max.

Lange tijd was Netflix het bepalende gezicht in streamingland en waarschijnlijk zal de positie van Netflix nog wel een paar jaar overeind blijven staan. Toch komt er steeds meer concurrentie. De volgende grote dienst die online gaat is HBO Max.

Warner Bros. mengt zich binnenkort in de streamingoorlog met de dienst HBO Max. Deze dienst gaat een groot deel van de catalogus van de tv-zenders en filmstudio's van Warner Bros. bevatten. Ook komt er unieke HBO Max-content.



Veel bekende series en films!
Bovenstaande trailer onthuld dat HBO Max heel wat gave content te bieden heeft. Er wordt nu vooral gefocust op bestaande - oude en nieuwe - content. Denk aan Friends, Game of Thrones, The Wizard of Oz, The Big Bang Theory, Joker, The Matrix, Wonder Woman en Batman Begins.

HBO Max zou ongeveer 10 originele films per jaar willen gaan maken en toekomstige HBO-series zullen vast ook (exclusief) op HBO Max komen te staan. Hieronder vallen onder meer een Dune-serie en de animatieserie Gremlins: Secrets of the Mogwai. Waarschijnlijk verschijnt HBO Max eerst in de States.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de nieuwe series van Disney+
Series / Nieuws

Dit zijn de nieuwe series van Disney+

Het was een rustig weekje op deze nieuwe streamingdienst, die we sinds november kunnen hebben.

Niet alleen Netflix had een relatief rustige week achter de rug. Ook Disney+ moet het doen zonder echte knallers. Ons overzicht deze week si dan ook relatief klein en bescheiden deze week, met maar vier toevoegingen.

Het gaat om vier toevoegingen van nieuwe afleveringen, waarmee er dus geen enkele nieuwe serie verscheen op Disney+. Maar we kregen dus wel vier nieuwe afleveringen en welke dat waren, vertellen we je hier.

Fairy Tale Weddings S01E10
Deze show blikt achter de schermen van huwelijken en koppels ide verloofd zijn in Walt Disney World, Disneyland, Disney Cruise Line en Aulani in Hawaii.

Marvel's Hero Project S01E14
Deze serie volgt jonge helden die opvallende, en vooral ook positieve, veranderingen naar hun gemeenschap brengen. Ze verrichten werk dat de wereld een beetje een betere plek maakt. Elk kind in deze serie, krijgt ook een plek in een Marvel-comic.

Family Sundays S01E15
Amber Kempel Gerstel heeft deze serie gemaakt. Daarin komen gezinnen samen, om onder haar leiding en bovenal met haar hulp, te klussen en te helpen hun huis makkelijker of beter te maken.

Diary of a Future President S01E05
De twaalfjarige Elena wil dolgraag president van de Verenigde Staten worden. Hoe ze dat doet, zien we in deze serie. We krijgen namelijk ook flashforwards naar haar campagne te zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series verschenen afgelopen week op Netflix
Series / Nieuws

Deze series verschenen afgelopen week op Netflix

Narcos: Mexico is de nieuwste toevoeging aan de streamingdienst. En natuurlijk meer!

Het was een rustig weekje op Netflix. De streamingdienst voegde maar een paar nieuwe series toe de afgelopen zeven dagen, maar die kunnen gelukkig wel bekoren. Vooral de Original van deze week, Narcos: Mexico, is iets waar we al langer naar uit keken.

Narcos: Mexico seizoen 2
Na twee seizoenen rond de strijd tegen Pablo Escobar en een seizoen over d nasleep van zijn val, besloot Netflix nog een andere serie te maken rond de Narcos. Mexico krijgt nu een tweede seizoen en dat is nu te zien op Netflix. We zien de drugsoorlog van de jaren tachtig en vooral de opkomst van het Guadalajara-kartel.



Taj Mahal 1989 seizoen 1
In 1989 verkennen verschillende stellen rond de universiteit van Lucknow de liefde. We zien vriendschappen, romances en natuurlijk het huwelijk.



Cable Girls seizoen 1 tot en met 5
Vier telefonistes in de jaren twintig werken voor een Spaanse telefoonmaatschappij. Daar luiden zij de revolutie in.



Losse afleveringen
En deze nieuwe afleveringen:
The Flash S06E11
Legends of Tomorrow S05E04
Riverdale S04E13
Love is Blind S01E05
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hartverscheurend einde voor 'Lucifer' op komst
Series / Nieuws

Hartverscheurend einde voor 'Lucifer' op komst

Misschien is dit het laatste seizoen, of komt er dan toch nog een zesde? Binnenkort start in ieder geval seizoen 5!

Later dit jaar start het vijfde seizoen van de geliefde serie Lucifer en dit seizoen zal bestaan uit twee delen van acht afleveringen. Naar verluidt zou dit toch niet het laatste seizoen worden, aangezien er mogelijk nog een zesde seizoen verschijnt.

De titels voor de verschillende afleveringen van seizoen vijf zijn in ieder geval bijna allemaal al bekend. Zo heet de aftrap "Really Sad Devil Guy". Vaak zeggen de titels van een aflevering niet zo heel veel, maar een nieuw onthulde titel lijkt te hinten naar een pijnlijke situatie.

Niets duurt eeuwig
Van de zestien nieuwe afleveringen van seizoen vijf heet de op één na laatste afleveringen "Nothing Lasts Forever" en mogelijk wijst dit toch op het einde van de serie rond het duivelse personage. Of zou er iets anders zijn dat ophoudt in de serie?

Lees ook: Goed nieuws voor de fans! 'Lucifer' krijgt mogelijk 6e seizoen

Het is voorlopig nog even wachten op de definitieve datum waarop Tom Ellis' Lucifer terugkeert op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan
Series / Featured

3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan

Drie aanraders die je vanaf vandaag al zou kunnen gaan kijken op Netflix.

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!

The People v. O.J. Simpson (miniserie)
Deze miniserie is onderdeel van de American Crime Story-reeks. Het "eerste seizoen" gaat over de aanklacht van moord tegen O.J. Simpson waarvoor hij uiteindelijk werd vrijgesproken. Er zijn rollen voor onder meer Cuba Gooding Jr., Sterling K. Brown, John Travolta en David Schwimmer.

De miniserie bestaat uit tien afleveringen en het "vervolg" The Assassination of Gianni Versace kun je ook op Netflix terugvinden. Op dit moment wordt er gewerkt aan Impeachment rond het Clinton"“Lewinsky schandaal uit 1998 en dat plaatsvond van 1995 tot en met 1997.



Ozark (2 seizoenen)
Deze nog lopende serie bestaat tot op heden uit twee seizoenen in deze misdaadserie - met namen als Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz en Julia Garner - zien we de witwaspraktijken van Martin "Marty" Byrde en zijn familie in het niet zo zachtzinnige plaatsje Ozark in Missouri.

De twee seizoenen bestaan uit 19 afleveringen en het derde seizoen staat gepland voor 27 maart. Het is dus een ideaal moment om in te haken op deze kneitergoede Netflix-serie.



Sons of Anarchy (7 seizoenen)
Deze topserie van de zender FX was te zien van 2008 tot en met 2014 en bestaat uit zeven seizoenen. Het was de grote doorbraak voor acteur Charlie Hunnam - als Jackson "Jax" Teller - en uiteraard zijn er rollen voor onder Katey Sagal, Mark Boone Junior en Ron Perlman.

In Sons of Anarchy volgen we het leven van Jax die de zoon is van een van de oprichters van de motorclub Sons of Anarchy. In 2018 verscheen de spin-off Mayans M.C. rond de rivaliserende en uiteindelijk bevriende motorclub Mayans Motorcycle Club. Deze serie is (nog) niet te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.