search
Tweede seizoen 'The Mandalorian' in handen van nog grotere namen?
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Mandalorian' in handen van nog grotere namen?

Het lijkt erop dat Disney grote regisseurs betrekt bij het vervolg op The Mandalorian.

De opnames voor The Mandalorian 2 vinden op dit moment plaats en dat is niet geheel vreemd. Het tweede seizoen van de succesvolle serie op Disney+ moet namelijk later dit jaar op de streamingdienst verschijnen.

Het is opnieuw The Lion King en Iron Man-regisseur Jon Favreau die als showrunner betrokken is. Net als seizoen één beschikt hij over een aantal indrukwekkende namen die de afleveringen regisseren. Dit keer mogelijk zelfs met een aantal nieuwe Hollywood-grootheden.

Indrukwekkende regisseurs
Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen en deze werden geregisseerd door Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard en Taika Waititi. Het tweede seizoen wordt opgeleverd door opnieuw Howard en mogelijk zouden ook Favreau en Star Wars-bedenker George Lucas afleveringen opleveren.

Lees ook: 'Star Wars'-acteur wilde Baby Yoda vermoorden!

Nieuw zouden mogelijk James Mangold (Logan) en Robert Rodriguez (Sin City) zijn. De grote Hollywood-regisseurs zijn om onduidelijk redenen op de set geweest en volgens de scoopers van Black Series Rebels zouden zij mogelijk bepaalde (actie)scènes hebben geregisseerd. Of ze een volledige aflevering hebben geregisseerd of gaan regisseren is niet duidelijk.

The Mandalorian seizoen twee staat gepland voor oktober dit jaar!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen