search

Ons nieuws van vrijdag 28 februari 2020

Nieuw op Netflix: 'Drive to Survive' seizoen 2 (met Mercedes & Ferrari!)
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Drive to Survive' seizoen 2 (met Mercedes & Ferrari!)

Eindelijk verleenden ook Mercedes en Ferrari hun medewerking aan de reeks...

Velen hebben er ongetwijfeld lang naar uitgekeken, maar het wachten is nu eindelijk voorbij! Het tweede seizoen van de populaire serie Formula 1: Drive to Survive is namelijk vanaf nu te bekijken op Netflix!

Toen het eerste seizoen van de serie Drive to Survive verscheen in het jaar 2019 bleek ze meteen een schot in de roos te zijn. Dit ondanks toch wel enkele tegenslagen. Zo viel het meteen op dat enkele grote namen uit de Formule 1 hun medewerking niet hadden willen verlenen aan de reeks. Het ging hierbij specifiek om Mercedes en Ferrari.

De manier waarop de reeks de Formule 1 in beeld bracht en vooral de meerwaarde die ze heeft gerealiseerd op vlak van populariteit heeft er voor gezorgd dat deze twee merken nu toch ook overstag zijn gegaan. Toen dit bekend werd gemaakt was er voor fans plots nog meer reden om uit te kijken naar de komst van het tweede seizoen van de reeks!

Dark Days
Eén van de meest langverwachte afleveringen uit de reeks luistert ongetwijfeld naar de naam Dark Days. Het is dan ook in deze aflevering dat er een wedstrijd wordt gehouden in Duitsland waarin Mercedes de hoofdrol heeft gespeeld. De afleveringen die deel uitmaken van het tweede seizoen van Drive to Survive duren elk zo'n 30 í  45 minuten.

Dat het eerste seizoen alvast reeds uitstekend werd onthaald blijkt onder meer uit de score op bijvoorbeeld IMDB. Daar heeft de reeks dan ook een score gekregen van 8,6/10.

Wil je graag alvast een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van Drive to Survive? In dat geval is het de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken! Voor zij die meteen aan de slag willen gaan met het bekijken van het tweede seizoen, dat is dus mogelijk vanaf vandaag, vrijdag 28 februari 2020 op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix liefdesexperiment 'Love is Blind' krijgt speciale reünie-aflevering!
Series / Nieuws

Netflix liefdesexperiment 'Love is Blind' krijgt speciale reünie-aflevering!

Netflix heeft alvast laten weten dat fans van de reeks de speciale reünie-aflevering zeker niet mogen missen!

Het liefdesexperiment Love is Blind welke is terug te vinden op streamingdienst Netflix mag dan wel afgelopen zijn, we hebben het laatste van de koppels uit de reeks nog niet gezien! Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er binnenkort nog een speciale reünie-aflevering zal verschijnen.

Na drie soms intense weken is er voor de koppels uit Love is Blind nu een einde gekomen aan hun liefdesexperiment. Ze kregen bijgevolg een antwoord op de vraag of liefde nu echt blind is of niet. Ondanks het feit dat het avontuur er dus eigenlijk opzit heeft Netflix bekend gemaakt dat er toch nog meer in de steigers staat voor de fans.

De streamingdienst kondigde dan ook een speciale aflevering aan waarin elke vaak gestelde vraag zal worden beantwoord! Netflix zelf heeft in ieder geval laten optekenen dat fans van de reeks deze speciale aflevering zeker en vast niet mogen missen!

Op zoek naar de ware
Love is Blind is een reeks waarin vrijgezellen op zoek gaan naar de ware. Dit zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. Door middel van zogenaamde 'pods' is het mogelijk om met elkaar te communiceren tijdens de dates die ze beleven. Opvallend detail, ze krijgen elkaar pas te zien nadat ze elkaar ten huwelijk hebben gevraagd.

De reeks kan in ieder geval rekenen op een ongelofelijke populariteit. Daarmee evenaart ze onder meer het succes van Love Island. De special die Netflix op de wereld los zal laten is te bekijken vanaf 5 maart 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk: Acteurs voor vampierserie 'The Lost Boys' zijn bekend!
Series / Nieuws

Eindelijk: Acteurs voor vampierserie 'The Lost Boys' zijn bekend!

The CW gaat aan de slag met een remake van The CW en nu is bekend welke acteurs een rol spelen in de serie.

De zender The CW, het thuis van vele DC-superheldenseries, gaat vaart maken met de vampierserie The Lost Boys. Deze was al eventjes bij de Amerikaanse serie in de maak, maar nu lijkt de kogel daadwerkelijk door de kerk!

The Lost Boys is een Amerikaanse horrorfilm uit 1987 van regisseur Joel Schumacher en met rollen voor onder meer Corey Haim, Jason Patric, Kiefer Sutherland, Jami Gertz en Corey Feldman. De pilot die in ontwikkeling is wijkt van van eerdere berichten en bevat een nieuwe cast en een nieuwe insteek.

Cast onthuld voor The Lost Boys
The CW heeft de cast onthuld die bestaat uit onder meer Branden Cook (Industry) als Garrett, de oudste van de twee broers die met hun moeder naar North Carolina zijn verhuisd. Hij is de Michael van Jason Patric uit de film.

Lincoln Younes (Grand Hotel) zal te zien zijn als Benjamin, de leider van de vampieren, en hij is de David van Kiefer Sutherland uit de film. Elsie is de rol van actrice Ruby Cruz (Castle Rock) en in de film was dit Star, gespeeld door Jami Gertz.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'The Mandalorian' in handen van nog grotere namen?
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Mandalorian' in handen van nog grotere namen?

Het lijkt erop dat Disney grote regisseurs betrekt bij het vervolg op The Mandalorian.

De opnames voor The Mandalorian 2 vinden op dit moment plaats en dat is niet geheel vreemd. Het tweede seizoen van de succesvolle serie op Disney+ moet namelijk later dit jaar op de streamingdienst verschijnen.

Het is opnieuw The Lion King en Iron Man-regisseur Jon Favreau die als showrunner betrokken is. Net als seizoen één beschikt hij over een aantal indrukwekkende namen die de afleveringen regisseren. Dit keer mogelijk zelfs met een aantal nieuwe Hollywood-grootheden.

Indrukwekkende regisseurs
Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen en deze werden geregisseerd door Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard en Taika Waititi. Het tweede seizoen wordt opgeleverd door opnieuw Howard en mogelijk zouden ook Favreau en Star Wars-bedenker George Lucas afleveringen opleveren.

Lees ook: 'Star Wars'-acteur wilde Baby Yoda vermoorden!

Nieuw zouden mogelijk James Mangold (Logan) en Robert Rodriguez (Sin City) zijn. De grote Hollywood-regisseurs zijn om onduidelijk redenen op de set geweest en volgens de scoopers van Black Series Rebels zouden zij mogelijk bepaalde (actie)scènes hebben geregisseerd. Of ze een volledige aflevering hebben geregisseerd of gaan regisseren is niet duidelijk.

The Mandalorian seizoen twee staat gepland voor oktober dit jaar!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reboot beroemde serie 'Kung Fu' krijgt een vrouwelijke hoofdrolspeler!
Series / Nieuws

Reboot beroemde serie 'Kung Fu' krijgt een vrouwelijke hoofdrolspeler!

David Carradine (Kill Bill) speelde in de versie uit de jaren '70 de hoofdrol.

Volgens Deadline zal actrice Olivia Liang de hoofdrol van Nicky Chen spelen in de reboot van de klassieke serie Kung Fu. In de oorspronkelijke serie, die liep tussen 1972 en 1975, zagen we wijlen David Carradine als shaolin monnik Kway Chang Caine. In de jaren '90 speelde Carradine tevens de kleinzoon van Caine in de niet erg succesvolle sequel-serie Kung Fu: The Legend Continues.

Liang is momenteel te zien als Alyssa Chang in CW-serie [i]Legacies, een spinoff van The Vampire Diaries. De pilot-aflevering van Kung Fu wordt geschreven door Blindspot-scenarist Christina M. Kim, die eerder ook meewerkte aan Lost.

De juiste hoofdrolspeler
De oude versie van Kung Fu werd altijd al als controversieel gezien door het feit dat het Aziatische hoofdpersonage door een blanke acteur werd gespeeld. Door het personage nu door een Chinees-Amerikaanse vrouw te laten spelen, zijn de makers op de goede weg.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Humor: nieuwe trailer 'Westworld' maakt er een romantische komedie van
Series / Trailer

Humor: nieuwe trailer 'Westworld' maakt er een romantische komedie van

Humor van de kant van HBO, met deze grootschalige sci fi serie.

Westworld heeft een hele opvallende nieuwe trailer gekregen. Showrunners Lisa Joy en Jonathan Nolan willen, zo lijkt het, aan fans laten zien dat de serie nu wat minder zwaar wordt dan tot nu toe het geval was. In plaats daarvan krijgen we een wat lichtvaardiger geheel.

De website van het in-universe techbedrijf Incite lanceerde in november en dropte daar tot nu toe enkel hints naar wat de serie ons zal brengen. HBO bracht vorige week een nieuwe trailer uit en sindsdien is de site van Incite behoorlijk interessant geworden. Het mooiste? Een trailer die van de serie een romkom maakt.

Lees ook: Bekijk een geheime trailer voor 'Westworld' seizoen 3!

Westworld
De nieuwe trailer heeft een pakkende naam: When Caleb Meets Dolores. Dat had natuurlijk zo de titel van een romantische komedie kunnen zijn. En nu ontmoeten ze elkaar echt en gaan ze iets heel anders doen dan waar de romkom op zou hinten. We krijgen namelijk een keiharde serie te zien, vol bloed en moord.

Lees ook: Robots vs mensen in trailer 'Westworld'

Dolores begint dit derde seizoen namelijk een revolutie op Aarde, waarbij de robots mogelijk de overhand gaan krijgen op de mens. Vanaf 15 maart te zien op HBO.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkers lopen weg bij 'Batwoman' en 'Supergirl'
Series / Nieuws

Kijkers lopen weg bij 'Batwoman' en 'Supergirl'

De series van The CW leveren nog meer kijkers in, de vorige twee afleveringen.

De kijkcijfers van de series Supergirl en Batwoman blijven dalen. De series scoorden al geen enorm hoge kijkcijfers, maar ze lopen nu nog meer terug. Gelukkig hoeven fans zich geen zorgen te maken om de twee Arrowverse-series: beiden krijgen gewoon een nieuw seizoen.

De aflevering Drink Me van Batwoman trok 816.000 kijkers. Dat is de tweede slechtst bekeken aflevering van dit eerste seizoen en flink wat minder dan de vorige, die nog 848.000 kijkers trok. Supergirl had het nog zwaarder, met slechts 667.000 kijkers. Vooral voor die serie is de situatie zorgelijk, want de show begon dit vijfde seizoen nog boven het miljoen.

Lees ook: Deze klassieke Batman-schurk bestaat in het Arrowverse

Het Arrowverse
Gelukkig voor fans zal het Arrowverse voorlopig nog wel gaande blijven, zelfs al doen deze twee series het niet zo goed. The CW werkt aan de serie Green Arrow and the Canaries, en maakt ondertussen ook Superman & Lois. Daarmee blijft het Arrowverse voorlopig dus gewoon uitbreiden en ziet het er niet naar uit dat dit snel verandert.

Lees ook: 'The Vampire Diaries'-ster Paul Wesley regisseert 'Batwoman'-aflevering
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Josh Brolin (Avengers Endgame) speelt hoofdrol in veelbelovende serie 'Outer Range'
Series / Nieuws

Josh Brolin (Avengers Endgame) speelt hoofdrol in veelbelovende serie 'Outer Range'

Met de betrokkenheid van Brad Pitt (als producent) en Josh Brolin, zal de serie ongetwijfeld nog meer groot talent aantrekken.

Amazon Studios heeft Josh Brolin (Avengers: Endgame) gestrikt voor de hoofdrol in Outer Range, een nieuwe serie van de streamingdienst. Brolin zal de rol spelen van Royal Abbott, een rancher die moet vechten voor zijn grondgebied en familie aan de rand van de wildernis van de Amerikaanse staat Wyoming. Hij ontdekt daar een onbeschrijflijk mysterie dat zijn leven voor altijd zal veranderen.

Outer Range is een creatie van Brian Watkins, een gerenommeerd theaterproducent, die voor het eerst een tv-serie maakt. Watkins en Brolin zullen de serie samen met Zev Borrow, Heather Rae en Brad Pitt produceren. Dit is overigens niet de eerste keer dat Brolin in een tv-serie zijn opwachting maakt, maar het is wel een hele tijd geleden. Zo was hij in 2003 te zien in Mister Sterling en in 1994 in Winnetka Road. Beide series werden echter al snel geschrapt.

Een veelbelovende toekomst
Na het geweld van Deadpool 2 en Avengers: Infinity War en Engame is Brolin nog niet helemaal klaar met blockbusters. Eind dit jaar is hij namelijk te zien in Denis Villeneuve's scifi-epos Dune. Dat wisselt hij echter wel af met dramafilm Flag Day, waarin hij naast Sean Penn en Miles Teller is te zien.

Het is nog onduidelijk wanneer we Outer Range op Amazon kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen Netflix hitserie 'Vis a Vis' gooit het over een compleet andere boeg
Series / Nieuws

Laatste seizoen Netflix hitserie 'Vis a Vis' gooit het over een compleet andere boeg

Voor het vijfde seizoen wordt een tijdssprong gemaakt van 15 jaar...

De Spaanse reeks Vis a Vis is inmiddels uitgegroeid tot een absolute hit. De producenten konden dan ook niet anders dan nog uit te pakken met een vijfde en laatste seizoen. Wij hebben daar nu de eerste beelden voor jou van klaar staan!

Voor het laatste seizoen, genaamd Vis a Vis: El Oasis maken we een tijdssprong van 15 jaar. Dit zorgt er voor dat we onder meer kunnen ontdekken hoe niet alleen Macarena, maar ook Zulema zich gedragen nu ze op vrije voeten zijn. Men gooit het voor het finale seizoen dus duidelijk over een compleet andere boeg. Dit heeft wellicht deels te maken met het feit dat er eigenlijk oorspronkelijk geen vijfde seizoen zou verschijnen.

Geen vijfde seizoen
In eerste instantie zou er dus geen vijfde seizoen van de reeks verschijnen. Wat daar verandering in heeft gebracht? Mensen die plots via social media foto's deelden van zinnen die door Zulema waren uitgesproken. De maker van de reeks, namelijk Iván Escobar wist er het volgende over te zeggen:

"We hebben er in eerste instantie alles aan gedaan om een vervolg voor Vis a Vis onmogelijk te maken. Je zou eigenlijk zelfs kunnen zeggen dat we de reeks hebben gedood en vervolgens begraven... Alleen kregen we toen plots berichten van mensen die zinnen van Zulema op hun lichaam hadden getatoeëerd. We vonden dan ook dat we niet anders meer konden dan alsnog met een vervolg op de proppen te komen."

Het vijfde en nu dus echt laatste seizoen van Vis a Vis verschijnt later dit jaar in Spanje op Fox. Wanneer het laatste seizoen te zien zal zijn op Netflix is voorlopig evenwel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Sci-fi serie 'Altered Carbon' seizoen 2!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Sci-fi serie 'Altered Carbon' seizoen 2!

Het tweede seizoen van de serie 'Altered Carbon' is vanaf vandaag te bekijken op Netflix!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de spannende serie Altered Carbon. Het tweede seizoen van deze reeks is namelijk vanaf vandaag, donderdag 27 februari 2020 te bekijken op Netflix!

Altered Carbon laat ons kennismaken met een toekomst die er compleet anders uitziet dan het leven dat we op vandaag gewend zijn. Het menselijke bewustzijn is namelijk gedigitaliseerd en bijgevolg ook getransformeerd naar andere lichamen. De dood is daardoor niet langer permanent.

Takeshi Kovacs is één van de weinige resterende soldaten die werd verslagen tijdens een opstand tegen de nieuwe wereld. De geest van Kovacs werd voor eeuwen in ijs gevangen gehouden. Dit tot de rijke Laurens Bancroft op een dag beslist om hem een nieuwe kans te geven. In ruil voor zijn leven krijgt Kovacs de moeilijke taak om de moord op Bancroft op te lossen.

Spannende reeks
Altered Carbon staat bekend als een zeer spannende reeks welke ook prima weet te scoren onder de critics. Onder meer op IMDB staat dan ook een mooie score af te lezen van 8,1/10.

Vanaf vandaag, donderdag 27 februari 2020 is het tweede seizoen van deze spannende serie dus te bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Dan kan de onderstaande trailer daar zeker en vast voor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe documentaireserie over doodenge gebeurtenissen bij vervloekte Hollywoodproducties
Series / Nieuws

Nieuwe documentaireserie over doodenge gebeurtenissen bij vervloekte Hollywoodproducties

In deze nieuwe serie worden een reeks waargebeurde enge gebeurtenissen op de set van een aantal bekende horrorfilms onderzocht.

In de nieuwe documentaireserie Cursed Films worden een aantal mysterieuze gebeurtenissen bij bekende filmopnames onderzocht. Waren deze films vervloekt of kwam dit voort uit bizarre omstandigheden?

Cursed Films gaat in vijf afleveringen in gesprek met experts, ooggetuigen, cast, regisseurs en producers om erachter te komen wat er tijdens deze filmproducties allemaal gebeurde. Films die behandeld zullen worden in de serie bestaan onder andere uit The Omen, Poltergeist en The Exorcist.

Shudder
Op de set van deze bekende horrorfilms vonden een reeks wel hele bizarre gebeurtenissen plaats. Deze gebeurtenissen worden tot op de bodem uitgezocht in Cursed Films.

De serie zal te zien zijn op Shudder, een streamingplatform wat exclusief uit horror content bestaat. De trailer is hieronder te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' wordt slecht bekeken: moeten we ons zorgen maken?
Series / Nieuws

'Doctor Who' wordt slecht bekeken: moeten we ons zorgen maken?

We hebben het voor je uitgezocht en de antwoorden spreken nogal voor zich!

Doctor Who levert steeds meer kijkers in. De show van de BBC blijft voorlopig gewoon bestaan, heeft men al laten weten, maar toch ziet het er wat de kijkcijfers betreft niet super rooskleurig uit. Maar hoe slecht is het echt gesteld?

In dit artikel zetten we de kijkcijfers van dit seizoen en voorgaande reeksen voor je op een rij. Allereerst hebben we de kijkcijfers per aflevering, waarna we gaan kijken naar de seizoenen.
1. Spyfall, Part 1 - 6,89 miljoen kijkers
2. Spyfall, Part 2 - 6,07 miljoen kijkers
3. Orphan 55 - 5,38 miljoen kijkers
4. Nikola Tesla's Night of Terror - 5,20 miljoen kijkers
5. Fugitive of the Judoon - 5,57 miljoen kijkers
6. Praxeus - 5,22 miljoen kijkers
7. Can You Hear Me - 4,90 miljoen kijkers
8. The Haunting of Villa Diodati - 5,07 miljoen kijkers


Lees ook: 'Doctor Who' levert meer kijkers in dan ooit

Gemiddelde aantal kijkers
Het gemiddelde aantal kijkers per aflevering komt dit seizoen neer op 5,54 miljoen per aflevering. Toch een best mooi aantal, zou je denken. Maar hoe zit het met eerdere seizoenen? Dat zetten we natuurlijk ook op een rij:
Series 1: 7,95 miljoen
Series 2: 7,71 miljoen
Series 3: 7,55 miljoen
Series 4: 8,05 miljoen
Series 5: 7,73 miljoen
Series 6: 7,52 miljoen
Series 7: 7,44 miljoen
Series 8: 7,26 miljoen
Series 9: 6,03 miljoen
Series 10: 5,45 miljoen
Series 11: 7,96 miljoen
Zoals je ziet, wisselt het nogal. Dat wil dus niet zeggen dat het nu per se heel slecht gesteld is. Seizoen 10 trok iets minder kijkers, dus afhankelijk van het gemiddelde van de laatste afleveringen, zit het nog best snor met het aantal kijkers.

Lees ook: Hele heftige tik voor kijkcijfers 'Doctor Who'

De serie werd in 1989 pas gecancelled toen het aantal kijkers onder de 4,5 miljoen dook. Zover is het voorlopig niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' was onder Gene Roddenberry niet mogelijk
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' was onder Gene Roddenberry niet mogelijk

De serie zou wellicht niet optimistisch genoeg zijn geweest voor de bedenker.

Volgens Jonathan Frakes was Star Trek: Picard vroeger niet mogelijk geweest. Acteur Patrick Stewart wilde alleen terugkeren als de serie grenzen zou verleggen, en zou kijken naar de complexe tijden waarin we nu leven.

Die belofte is grotendeels wel ingelost; de serie vertelt een duister verhaal, en brengt ons een volwassen variant van het Trek-universum. Ook Jonathan Frakes is te zien in deze nieuwe serie, maar vertelt ons nu dat dit vroeger niet mogelijk was geweest.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' onthult tragisch lot Seven of Nine

Echt niet mogelijk
"Dit hadden we vroeger nooit kunnen doen," vertelde Frakes. Dat komt doordat Gene Roddenberry vooral wilde dat zijn franchise een utopische toekomst zou laten zien, waarin de mensheid is samengekomen, samenwerkt en gezamenlijk voor vrede vecht. Dat nobele ideaal heeft al die tijd centraal gestaan in de franchise, maar wordt nu wat meer losgelaten.

Lees ook: Twee nieuwe 'Star Trek'-series in de maak!

"In deze nieuwe versie van Star Trek, die de thema's van Roddenberry eert als het aankomt op optimisme en respect ten aanzien van thema's als racisme, erkennen we die elementen wel. Maar de notie van twijfel, kwetsbaarheid, is veel interessanter om naar te kijken, denk ik," vertelde Frakes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is 'Doctor Who' nu te 'woke' geworden?
Series / Nieuws

Is 'Doctor Who' nu te 'woke' geworden?

Of valt het eigenlijk allemaal wel mee en zijn de critici gewoon onterecht aan het klagen?

Doctor Who is sinds Chris Chibnall de baas is, behoorlijk populair. Maar de dertiende Doctor scoort ook wat kritiek. Dit seizoen zit de serie vol onthullingen, waaronder rond de befaamde aartsvijand The Master.

Dit seizoen maakte Chibnall behoorlijk wat keuzes en niet allemaal konden ze op goedkeuring van de fans rekenen. Sommigen vinden de serie te woke. Daar is acteur Sacha Dwahan, die de Master speelt dit seizoen, het echt niet mee eens.

Lees ook: 'Doctor Who' levert meer kijkers in dan ooit

Meer diversiteit
"Weet je, er is een idee van 'woke', maar ik denk dat Doctor Who altijd wat buiten de randjes kleurde. En dat de serie dat uitgangspunt altijd omarmd heeft en dat altijd verder heeft gebracht," aldus Dwahan. Volgens de acteur is het commentaar daarop dus onzin.

Lees ook: Jodie Whittaker terug voor meer 'Doctor Who'

"Het wordt door velen gezien als een stel controversiële beslissingen, gemaakt door de schrijvers. Maar zo zou het niet gezien moeten worden. De serie omarmt gewoon het echte leven en het multiculturalisme. En dat daagt de serie ook uit, om de mening van mensen te veranderen, hen meer na te laten denken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.