search
Deze nieuwe series verschenen deze week op Netflix
Series / Nieuws

Deze nieuwe series verschenen deze week op Netflix

Ook deze week verschenen er terug enkele nieuwe series op Netflix, je ontdekt ze in dit artikel!

Zoals elke week zijn er ook deze week terug enkele nieuwe series op Netflix verschenen. Wij zetten ze op deze pagina graag even voor je op een rijtje.

Better Call Saul (seizoen 5)
Op maandag 24 februari 2020 verscheen op Netflix de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Better Call Saul. De tweede aflevering volgde amper één dag later. De overige afleveringen van het vijfde seizoen zullen gaan verschijnen op 3, 10, 17 en uiteindelijk 24 maart. Het vijfde seizoen is het voorlaatste seizoen van de reeks.



I Am Not Okay With This
Op 26 februari 2020 verscheen op de streamingdienst Netflix ook de gloednieuwe Netflix-serie I Am Not Okay With This. Heel wat mensen hebben uitgekeken naar de komst van deze nieuwe serie, niet in het minst omdat ze afkomstig is van de makers van The End of the F***ing World en Stranger Things. De ontroerende evenals oprechte kijk op het toch wel harde leven van een tienermeisje kan er zomaar voor zorgen dat dit een nieuwe tienerreeks wordt die potten gaat breken.



Altered Carbon (seizoen 2)
Het eerste seizoen van Altered Carbon kon rekenen op een uitstekende ontvangst. Heel wat fans keken dan ook met smart uit naar de komst van het vervolg. Dat wachten is nu voorbij. Op donderdag 27 februari 2020 verscheen namelijk het tweede seizoen op Netflix.



Formula 1: Drive to Survive (seizoen 2)
Ook fans van Formule 1 kunnen zich klaar gaan maken voor een bingewatch weekend! Op vrijdag 28 februari 2020 verscheen namelijk het tweede seizoen van de populaire serie Formula 1: Drive to Survive op Netflix. Het tweede seizoen belooft nog beter te worden dan het eerste. Dit niet in het minst omdat zowel Ferrari als Mercedes nu wel van de partij zijn!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen