Internet wordt knettergek door aankondiging HBO-serie 'The Last of Us'

Internet wordt gek door HBO-serie 'The Last of Us'

De serie werd kortgeleden aangekondigd en zorgt nu al voor tal van enthousiaste reacties.

Jim Pedd, 10 maart 2020 om 11:08

Het internet wordt helemaal gek door een nieuwe aankondiging van HBO. De zender maakt een serie rond de populaire game The Last of Us en daar zijn mensen heel erg blij mee. Op twitter verschijnen allerlei zeer enthousiaste reacties.
De laatste tijd gaat het goed als Hollywood een game probeert te verfilmen. Lange tijd wilde dat natuurlijk niet echt lukken, maar sinds de komst van Detective Pikachu en Sonic the Hedgehog, lijken filmmakers hun draai gevonden te hebben. Waarschijnlijk was het zelfs Netflix-serie The Witcher dat HBO uiteindelijk over de streep trok.

Lees ook: HBO maakt serie van hitgame 'The Last of Us'

The Last of Us
The Last of US is gemaakt door ontwikkelaar Naughty Dog en exclusief voor de PlayStation uitgebracht. De laatste van speelt zich af in een wereld na de apocalyps waar mensen bijna uitgestorven zijn. Joel is zijn eigen familie helemaal kwijtgeraakt door een infectie die enkele jaren voordat de game begint, miljarden mensen heeft uitgeroeid. Als hij het weeskindje Ellie tegenkomt, blijkt zij mogelijk de sleutel voor een geneesmiddel te zijn; Ellie is namelijk imuun voor de ziekte die alle mensen heeft uitgeroeid.

Op Twitter komen we tal van positieve reacties op deze ontwikkeling tegen:


Lees meer over: The Last of Us, HBO

Populair nieuws