search
Dolly Parton wil opnieuw in de Playboy voor 75ste verjaardag: "Boobs zijn nog steeds hetzelfde"
Series / Nieuws

Dolly Parton wil opnieuw in de Playboy voor 75ste verjaardag: "Boobs zijn nog steeds hetzelfde"

Dolly Parton denkt nog lang niet aan pensioen! Met al haar 'nips and tucks' kan ze zo weer poseren voor Playboy.

Leeftijd is slechts een getal, vooral als je Dolly Parton bent. Het icoon werd in januari 74 en ze is niet van plan om met pensioen te gaan. Ze heeft succesvolle series lopen op Netflix, zoals Heartstrings, en ze zou zelfs graag weer voor Playboy poseren voor haar volgende verjaardag.

"Ik ben niet van plan met pensioen te gaan. Ik ben net 74 geworden en ik wil weer op de cover van Playboy Magazine staan" vertelde ze onlangs 60 Minutes Australia. "Ik heb Playboy Magazine jaren geleden gedaan en ik dacht dat het geniaal zou zijn als ze er weer voor gaan! Ik sta graag weer op de cover als ik 75 ben."



Parton verscheen voor het eerst op de cover van het tijdschrift in oktober 1978, toen ze 32 was. Ze was de eerste Country zangeres die de cover sierde. Op de vraag of ze dezelfde outfit zou dragen, grapte Parton: "Misschien! Mijn borsten zijn nog steeds hetzelfde. Ik zie er cartoonachtig uit en tekenfilms worden niet echt ouder."

Parton deed het interview om onder andere haar nieuwe documentaire te promoten, Biography: Dolly. Deze gaat over haar vroege carrière voor het 50-jarig jubileumfeest in de Grand Ole Opry. Het project, dat op 12 april in première gaat, bevat interviews met grote namen, waaronder haar 9 tot 5 collega's Jane Fonda en Lily Tomlin.

Als je geen genoeg kan krijgen van Dolly, kan je hier het hele interview bekijken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen