Netflix-serie 'Lost in Space' krijgt een 3e en laatste seizoen!

Na drie seizoenen trekt Netflix al de stekker uit de serie Lost in Space.

Jim Pedd, 10-03-2020 12:13

Een van de meest populaire sci-fi projecten van Netflix komt nu al tot een einde. Lost in Space krijgt nog een derde seizoen, maar dan houdt het op. De makers mogen het verhaal van de familie Robinson en hun pogingen om terug thuis te komen dus wel netjes afronden en kunnen daarmee in hun handjes wrijven; Netflix trekt ook vaak genoeg simpelweg de stekker uit een serie zonder dat de makers daarna nog het verhaal af mogen maken. In dit geval was het volgens de makers zelfs de bedoeling om na drie seizoenen te stoppen.
Dat gaat dus wel gebeuren met Lost in Space, de reboot van de klassieke televisieserie. De verwachting is dat het nog even gaat duren voordat het derde seizoen te zien is, volgens de berichten zal dat niet voor 2021 het geval zijn. En hoewel deze serie eindigt, is de samenwerking van showrunner Zack Estrin met Netflix nog lang niet voorbij: hij zal meerdere jaren gaan samenwerken met de streamer.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Lost in Space' seizoen 2!

Einde Lost in Space
Volgens Estrin was het altijd al de bedoeling om het verhaal van de Robinsons in drie delen te vertellen. "Vanaf het begin zagen we dit verhaal van de Robinsons al als een trilogie. Een driedelig episch familieavontuur met een duidelijk begin, midden en eind. Het is ook de moeite waard om op te merken dat, met wat deze personages elke keer moeten doorstaan, dat ze ook wel eens rust verdienen." En dus komt de serie tot een "opwindend einde".

Lees ook: Eerste trailer Netflix hitserie 'Lost in Space' seizoen 2!

Netflix laat weten erg blij te zijn met de samenwerking met Estrin en kijkt uit naar de finale reeks.

Bron: CB

Lees meer over: Netflix, Lost in Space

Populair nieuws