Aliens vernietigen de aarde in nieuwe comedy-serie 'Mulligan' van Tina Fey

Als de mensheid een nieuwe aarde maakt, doen we het dan beter? Tina Fey gaat aan de slag met het antwoord voor 'Mulligan' op Netflix.

Emma Nota, 10 maart 2020 15:23

Tina Fey en Robert Carlock gaan aan de slag met een nieuwe animatie comedy-serie op Netflix, genaamd Mulligan. In de serie krijgt de mensheid de kans om de samenleving opnieuw te beginnen, nadat een buitenaardse aanval de aarde vernietigt. De vraag is of we het dan beter doen?
De animatie-serie is gemaakt en geproduceerd door Carlock en Unbreakable Kimmy Schmidt-schrijver en producent Sam Means, met Tina Fey als uitvoerend producent. Fey en Carlock creëerden eerder de Netflix-serie Unbreakable Kimmy Schmidt, die vier seizoenen liep, veel Emmy’s won en een interactieve special krijgt.

Ze werken momenteel ook aan een comedy-serie voor Peacock, NBC Universal's aangekondigde streaming dienst. Die show, getiteld Girls 5 Eva, gaat over een meidengroep met één hit uit de jaren 90 die herenigt om hun popster-dromen nog een kans te geven.

Naast zijn werk voor Unbreakable Kimmy Schmidt heeft Means samengewerkt met Fey en Carlock als schrijver voor 30 Rock, Parks and Recreation en The Daily Show. Netflix heeft 20 afleveringen van de nieuwe animatie-serie Mulligan besteld.

Lees ook: Netflix zet punt achter 'Unbreakable Kimmy Schmidt'

Bron: Variety

Lees meer over: Tina Fey, Netflix, Robert Carlock, Mulligan, Girls 5 Eva

Informatie over de serie: Unbreakable Kimmy Schmidt

Populair nieuws