Disney+ brengt mogelijk 'Daredevil', 'Jessica Jones' en meer terug

De Marvel-personages zouden straks een eigen serie krijgen op de streamingdienst.

Jim Pedd, 22-03-2020 16:25

Wellicht brengt Disney+ enkele opvallende series terug. Lange tijd werkte Marvel Studios samen met Netflix. Gedurende die periode werd er aan een televisievariant van het MCU gewerkt. We kregen verhalen over onder meer Daredevil en Jessica Jones, en er kwam een grootste crossover in de vorm van The Defenders.
Maar toen Marvel eenmaal besloten had dat het ging werken voor Disney+, en de voorwaarden voor de samenwerking met Netflix veranderd werden, werd besloten een punt achter al die series te zetten. Sindsdien gaat het gerucht over een revival en dat steekt nu weer de kop op.

Lees ook: Mogelijk revivals Marvel/Netflix-series

Castleden terug?
Een recent artikel rond Disney+ onthult namelijk het volgende: "Kevin Mayer, de Disney-baas die leiding geeft aan Disney+, zegt dat Disney+ de geannuleerde series mogelijk terug kan brengen. Volgens de voorwaarden van de oorspronkelijke deal, kan Disney+ weerhouden worden van revivals tot eind 2020."

Lees ook: Voor 2020 geen reboots Marvel-series van Netflix

Dat moment komt met rasse schreden dichterbij en dus zou een revival straks zomaar eens mogelijk kunnen zijn. Mocht het zover komen, krijgen we dus opnieuw series rond Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist en Luke Cage te zien en zien we hoe zij het opnemen tegen een groot kwaad.

Bron: ES

Lees meer over: Disney Plus, Marvel, MCU, Netflix, Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage, The Defenders

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix