3 spannende miniseries op Netflix die je even van je verveling af helpen!

3 spannende miniseries op Netflix om te kijken!

Met deze drie miniseries op Netflix zorg je er voor dat je even helemaal van je verveling wordt verlost...

Geoffrey Ketels, 31 maart 2020 om 10:20

Veel mensen die nu verplicht binnen moeten blijven worden overvallen door verveling. Gelukkig zijn er op streamingdienst Netflix tal van leuke miniseries terug te vinden die je even door die verveling heen kunnen helpen.
1.) Bodyguard
De miniserie Bodyguard is er eentje die je gezien moet hebben op Netflix. De reeks bestaat uit zes afleveringen en verscheen in het jaar 2018. Volgens experts heeft Bodyguard een compleet nieuwe dimensie gegeven aan het woord "spannend". De serie vertelt het verhaal van een heuse oorlogsveteraan welke er in slaagt om een terreuraanslag te verijdelen. In navolging daarop wordt hij de bodyguard van een politica welke er om bekend staat nogal extreme opvattingen te hebben. Het resultaat? Dat ze op de moordlijst staat van menig aantal terroristen. Spanning verzekerd!


2.) Dracula
De miniserie Dracula is een typisch voorbeeld van "you hate it or you love it". Netflix staat er om bekend regelmatig te gaan "winkelen" bij BBC. Dat heeft ze ook gedaan voor de serie Dracula. Het resultaat is een compleet nieuwe vertelling van het wereldbekende verhaal van Bram Stoker. De serie neemt ons mee terug in de tijd, meer bepaald naar het Victoriaanse Londen rond het einde van de negentiende eeuw. Het is in deze tijd dat Dracula het opneemt tegen de al even legendarische vampierenjager Van Helsing.


3.) Maniac
De miniserie Maniac bestaat uit 10 afleveringen en laat ons toe om in de geest van de mens te duiken. Maniac staat onder meer bekend om haar ijzersterke cast. De hoofdrollen in de reeks zijn dan ook weggelegd voor niemand minder dan Jonah Hill en Emma Stone. De reeks vertelt het verhaal van twee mensen die te kampen hebben met psychische problemen en zich aanmelden voor wetenschappelijk onderzoek. Een vrij zware miniserie, maar zeker eentje die je gezien moet hebben!


Lees meer over: Netflix, serie, series, Netflix serie, Netflix series

Populair nieuws