search

Ons nieuws van dinsdag 31 maart 2020

België moet toch nog even geduld hebben voor Disney+
Series / Streaming-diensten

België moet toch nog even geduld hebben voor Disney+

De streamingdienst Disney+ zal ondanks de lokroep van de Disney-fans niet vroeger in België worden gelanceerd...

Geoffrey Ketels
De Coronacrisis heeft er voor gezorgd dat streamingdiensten een aanzienlijke stijging van het aantal abonnees kunnen vaststellen. Dit schept uiteraard ook perspectieven voor streamingdiensten die nog niet in alle landen zijn uitgerold waaronder Disney+.

Ondanks het feit dat bedrijven zoals Netflix het merendeel van hun producties uitgesteld zagen worden valt er toch ook positief nieuws te melden. In het bijzonder Netflix kan door de Coronacrisis dan ook rekenen op heel wat nieuwe abonnees. Dit schept perspectieven voor een streamingdienst zoals Disney+ welke nog niet in alle landen (waaronder ook België) is gelanceerd. Toch lijkt Disney daar momenteel niet wakker van te liggen.

Geen vervroegde lancering
Recent, meer bepaald op 24 maart werd Disney+ gelanceerd in heel wat nieuwe, Europese landen. Het ging hierbij niet alleen om het Verenigd Koninkrijk, maar ook om Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Opvallend, België viel uit de boot. Even leek het er naar uit te zien dat een vervroegde lancering in België tot de mogelijkheden behoorde, maar die kwam er uiteindelijk niet.

Tot op vandaag is het nog steeds niet bekend wanneer in België Disney+ van start zal gaan. In andere landen is de lancering van de streamingdienst van Disney overigens ook uitgesteld.

De meest opvallende bekendmaking op dit vlak kwam er voor de markt in India. Daar heeft Disney laten weten dat de lancering van Disney+ tot nader bericht is uitgesteld. Dit niet in het minst omdat het als één van de belangrijkste troefkaarten daar over de Indian Premier League, een belangrijk cricket-toernooi beschikt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reünie 'Star Trek: The Next Generation' gaat door maar op afstand!
Series / Nieuws

Reünie 'Star Trek: The Next Generation' gaat door maar op afstand!

In tijden van sociale onthouding komt de cast van 'Star Trek: The Next Generation' samen via Zoom voor een reünie.

De cast van Star Trek: The Next Generation is voor even weer bij elkaar, maar dan wel op een afstand. Via een Zoom gesprek kwamen de acteurs samen om de verjaardag van Marina Sirtis te vieren.

Star Trek: The Next Generation was zeven seizoenen lang van 1987 tot 1994 te zien. Deze serie heeft recentelijk opnieuw in de aandacht vanwege het nieuwe Star Trek: Picard.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' seizoen 2 gaat een geheel andere richting inslaan

Zoom reünie

In Star Trek: Picard keren veel acteurs van The Next Generation terug. Naast Patrick Stewart (Picard) en Brent Spiner (Data), zijn namelijk ook Jonathan Frakes
(Riker) en Marina Sirtis (Troi) in Picard te zien.

Voor de reünie blijft het echter niet bij deze acteurs, de hele originele cast van The Next Generation komt hier namelijk tezamen, ook Levar Burton (Geordie), Michael Dorn (Worf), Wil Wheaton (Wesley) en Gates McFadden (Dr. Crusher) deden mee aan het Zoom gesprek.

Sirtis en Frakes deelden foto's op twitter van de kleine reünie, die hieronder te bekijken zijn. Star Trek: The Next Generation is te bekijken op Netflix en Star Trek: Picard staat op Amazon Prime Video.

Lees ook: Fans worden gek van de finale van 'Star Trek: Picard'Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video lanceert monsteraanbieding in Nederland
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video lanceert monsteraanbieding in Nederland

De lancering van de officiële Amazon.nl webshop brengt een geweldige aanbieding met zich mee...

Geoffrey Ketels
Nieuw is Amazon Prime Video in Nederland uiteraard al lang niet meer. Toch pakt de streamingdienst nu uit met een absolute monsteraanbieding.

Amazon Prime Video is één van de best gewaardeerde streamingdiensten ter wereld. Het moet dan ook gezegd, haar aanbod is er eentje om duimen en vingers van af te likken. Dit niet in het minst voor liefhebbers van series. Met namen zoals Fleabag, The Office evenals Grand Tour is er alvast heel wat kijkplezier gegarandeerd. Ook liefhebbers van films kunnen met onder meer de Harry Potter films zeker en vast rekenen op heel wat kwaliteit.

2,99 euro
Het is Amazon duidelijk menens om zoveel mogelijk nieuwe Nederlandse klanten aan de haak te kunnen slaan. Ze wil dit onder meer doen door uit te pakken met een geweldige aanbieding. Voor amper 2,99 euro per maand is het nu mogelijk om een abonnement af te sluiten op niet alleen Amazon Prime Video, maar ook Twitch Premium. Bovendien geniet je ook nog eens van een onbeperkte opslag voor al je foto's.

Bovenstaande prijs is natuurlijk geweldig. Daarmee gaat Amazon met haar streamingdienst (alvast zeker op vlak van kostprijs) meer dan de strijd aan met concurrenten Netflix en Disney+. Ondanks het feit dat het moeilijk zal worden voor Amazon om de strijd aan te gaan met de gevestigde waarden in Nederland (waaronder ook Videoland) kan deze prijs veel mensen toch wel een behoorlijk duwtje in de rug geven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-schrijver George R.R. Martin onthult verrassende cameo
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-schrijver George R.R. Martin onthult verrassende cameo

De schrijver zou oorspronkelijk in een flamboyante outfit te zien zijn.

De schrijver van de Game of Thrones boeken George R.R. Martin onthult een foto van een verloren gewaande gastrol in de eerste aflevering van de serie. Martin zou oorspronkelijk te zien geweest moeten zijn tijdens het huwelijk van Daenerys Targaryen en Khal Drogo.

Deze scène moest uiteindelijk helemaal opnieuw opgenomen worden waardoor de schrijver uiteindelijk niet meer te zien is in de eerste aflevering. Martin is op het moment in zelfisolatie hard aan het werk aan zijn nieuwe boeken. Toch vond hij nog even de tijd om een interessante blogpost te plaatsen.

Lees ook: Emilia Clarke ergert zich aan slot 'Game of Thrones'

Enorme hoed en hele grote ballen
Op zijn blog deelt Martin een foto van hoe hij eruit zag tijdens de opnames voor zijn gastrol in de serie. Martin grapt over de outfit: "ze gaven mij een enorme hoed en hele grote ballen, wat misschien een soort commentaar was."

Martin geeft aan dat hij op andere momenten tijdens Game of Thrones ook nog voor de camera wilde verschijnen. Zo wilde hij verschijnen als een van de afgehakte hoofden bij de Red Keep, maar hier was het budget niet toereikend genoeg voor.

Lees ook: 'Game of Thrones'-boeken eindigen toch anders dan de serie

Andere gastoptredens
Ook wilde de schrijver te zien zijn tijdens de beruchte Red Wedding. Martin wilde hier op een verschrikkelijke manier sterven, wat hij wel terecht vond omdat hij hier verantwoordelijk voor was.

De schrijvers van de serie vonden de aanwezigheid van Martin in deze scène echter te afleidend. Andere gastoptredens van George R.R. Martin zijn te zien in Z Nation en Sharknado 3. De foto van Martin op de set is hier te vinden.

Lees ook: 'Game of Thrones' actrice: "Het einde van de serie was wel briljant.."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
"Vrolijk nieuws": Favoriete herinneringen en mogelijk een reünie 'The Office'
Series / Celebrity

"Vrolijk nieuws": Favoriete herinneringen en mogelijk een reünie 'The Office'

John Krasinski interviewt Steve Carell: Favoriete herinneringen en mogelijk een reünie van \'The Office\'

Er moet meer goed nieuws op internet komen, vindt John Krasinski (The Office, A Quiet Place). Dus is hij zijn eigen YouTube-serie begonnen om allerlei opbeurende verhalen te delen. De eerste aflevering bevat een interview met Steve Carell ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van The Office.

In Some Good News zijn allerlei hartverwarmende clips te zien van lieve en mooie acties. Verder is er een mini The Office reünie, waarin Krasinski en Carell praten over hun favoriete herinneringen aan de klassieke sitcom.

Lees ook: Opvallend: dit is de meest bekeken aangekochte serie op Netflix

Inmiddels zijn Carell en Krasinski gevestigde namen in de entertainmentindustrie, maar Krasinski had nooit verwacht dat de show zo'n groot succes zou worden.

"Ik was 23 en werkte als ober toen de opnames begonnen,", zei Krasinski. "en na de testaflevering werkte ik nog steeds in de bediening omdat ik zeker wist dat er niets mee zou gebeuren. Ik herinner me dat niemand van ons op dat moment bekend was."

"Ik weet dat iedereen het over een reünie heeft", zei Krasinski. "Hopelijk komen we op een dag weer bij elkaar en kunnen we iets moois maken."

De aflevering, die zondag is geüpload, heeft al meer dan 5 miljoen views en hoewel Krasinski's interview met Carell veel aandacht trok op sociale media, is het grootste deel van de aflevering gericht op het delen van hartverwarmende verhalen.

Bekijk Some Good News en Krasinski's interview met Carell hieronder:


Lees ook: Gaat er na 'Friends' nu ook een reünie voor 'The Office' komen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Rick and Morty' zijn terug in bizarre korte animatie!
Series / Nieuws

'Rick and Morty' zijn terug in bizarre korte animatie!

Het volgende seizoen laat nog even op zich wachten, maar de makers van de animatieserie serie weten ons zoet te houden.

Adult Swim en Netflix stelden eind vorig jaar de eerste helft van het tiendelige vierde seizoen van Rick and Morty beschikbaar, maar we moeten nog even wachten op de tweede helft. De vijf betreffende afleveringen worden later dit jaar verwacht.

Lees ook: Bizarre trailer 'Rick and Morty' seizoen 4

In de tussentijd moeten we het doen met een zes minuten durende animatiefilm, waarin de serie wordt omgetoverd tot een samuraiverhaal waarin Rick en Morty een aandeel hebben. Als bonus is het hele filmpje Japans gesproken!

Lees ook: Hilarische eerste clip 'Rick and Morty' seizoen 4!

Dit markante project werd gemaakt door Studio Deen, die we kennen van anime-series als Junji Ito Collection en Ranma 1/2. Kaichi Sato schreef het script en regisseerde. Yohei Tadano en Keisuki Chiba spraken de stemmen in.

Je kunt de Japanse versie van Rick and Morty hieronder bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' seizoen 2  gaat een geheel andere richting inslaan
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' seizoen 2 gaat een geheel andere richting inslaan

De serie gaat met het tweede seizoen een andere richting inslaan dan bij het eerste.

Star Trek: Picard draaide om een heel nieuw stadium van het leven van Jean-Luc Picard. De serie werd, nog voordat de eerste reeks te zien was, vernieuwd voor ook een tweede seizoen. En dat wordt heel anders dan de eerste reeks.

Dat vertelt showrunner Michael Chabon, die diende als showrunner van het eerste seizoen. Hij zal een minder grote rol hebben in het tweede seizoen, maar weet natuurlijk wel een en ander over de richting.

Lees ook: Dit 'Star Trek'-personage zien we nooit meer terug

Het tweede seizoen
"Het wordt op een bepaalde manier anders. Het gaat richtingen inslaan die we niet ingeslagen zijn bij het eerste seizoen. En ik denk dat we dat kunnen omdat de serie zo populair is," aldus Chabon.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' wijzigt het canon wederom

Hij denkt dat de serie zo geslaagd is doordat men durft andere dingen te doen dan we gewend zijn van het Star Trek-universum. "Ik denk dat het al gold bij TNG; toen Riker een baard liet staan, werd de serie alleen maar beter. Dat kwam doordat ze leerden wat ze hadden. We gaan ook meer doen van wat we al gedaan hebben, maar met meer zelfvertrouwen en een beter gevoel voor wat deze serie is en verdient te zijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans worden gek van de finale van 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Fans worden gek van de finale van 'Star Trek: Picard'

Die aflevering wist heel veel mensen heel erg te bekoren! (Spoilervrij!)

Star Trek: Picard kwam afgelopen week tot een epische conclusie. De serie kreeg in zijn eerste seizoen in totaal tien afleveringen en fans zijn daar erg blij mee. Vooral de finale van dit eerste seizoen wist heel wat mensen te bekoren.

Sommige fans noemen de seizoensfinale zelfs een van de beste afleveringen uit de geschiedenis van Star Trek. De aflevering Et in Arcadia Ego, Part 2, weet dus heel erg te bekoren.

Lees ook: Dit 'Star Trek'-personage zien we nooit meer terug

Enkele reacties
We zetten in dit artikel dan ook enkele reacties op een rij. De serie draait overigens om Jean-Luc Picard, die een teruggetrokken leven leidt op de familiewijngaard. Maar als zich een mysterieuze jongedame meldt, doet dat hem besluiten weer in actie te komen.

Lees ook: Dit is het schokkende einde van 'Star Trek: Picard'

Picard meldt zich bij Starfleet om weer een schip te krijgen, maar dat wordt hem geweigerd. En dus besluit de doorgaans koppige Picard om het dan maar zelf op te lossen. Dat leidt hem op een reis langs onder meer Seven of Nine, Riker, Data en heel wat nieuwe personages.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'The Walking Dead' gaat ermee stoppen
Series / Nieuws

Gerucht: 'The Walking Dead' gaat ermee stoppen

Na twaalf seizoenen zou het welletjes zijn. Maar klopt dat wel?

Het gerucht gaat dat The Walking Dead met het twaalfde seizoen stopt. De kijkcijfers lopen al een heel tijd terug en dus zou AMC besluiten om de show dan maar te stoppen. Na 12 seizoenen op televisie, mag men wel trots zijn.

Maar klopt het nieuws wel? Het gerucht komt van The Independent, dat gewoonlijk als best betrouwbaar te boek staat. De site schrijft niet zomaar dingen en lijkt dus een betrouwbare bron. Maar AMC ontkent.

Lees ook: Is Negan de echte held van 'The Walking Dead'?

Niet het plan
Franchise-baas Scott Gimple laat weten dat het op dit moment "niet het plan" is om de serie binnen twee seizoenen te stoppen. "Maar we leven in vreemde tijden. Je treft me op een moment waarop niets echt lijkt." Maar fans hoeven zich niet druk te maken vindt Gimple.

Lees ook: Grootse terugkeer in 'The Walking Dead' komt dichterbij!

"We hebben wat gave plannen om te proberen en wat Walking Dead-steun voor mensen die thuis vastzitten in gedachten. Allemaal om er maar voor te zorgen dat iedereen dit gewoon aan kan."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf 'Westworld'-moment zit vol ingenieuze trucs
Series / Video/clip/featurette

Gaaf 'Westworld'-moment zit vol ingenieuze trucs

'Warworld' is een speciale wereld binnen 'Westworld' met een heel bijzonder moment.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de tweede aflevering van Westworld zit een gaaf moment. We zien Maeve in Warworld, de wereld die gebaseerd is op de Tweede Wereldoorlog en een door Nazi's bezet Italië laat zien.

Op een gegeven moment komt Maeve er in de aflevering achter dat Warworld slechts een simulatie is. Eentje waar haar robotbrein in is geplaatst en moet denken dat ze in een echte omgeving zit. Om daar een einde aan te maken, laat Maeve de boel vastlopen.

Lees ook: Dit is de belangrijkste schurk van 'Westworld'!

Praktische effecten
Het moment waarop heel Warworld vastloopt, blijkt een praktisch effect te zijn. Dat vertellen bedenkers Jonathan Nolan en Lisa Joy. Zij laten in onderstaande video ook zien hoe men dit geregeld heeft.

Lees ook: 'Westworld' moet nog hardere klap van de kijker incasseren

Het is trouwens best een opvallend moment. We zien namelijk dat het systeem vastloopt, dat kogels midden in de lucht stoppen met vliegen en soldaten niet meer bewegen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het coronavirus zorgt ook bij HBO voor problemen met nieuwe series
Series / Nieuws

Het coronavirus zorgt ook bij HBO voor problemen met nieuwe series

HBO stelt 2 nieuwe series uit wegens de huidige wereldwijde coronavirus.

Alhoewel HBO Max er gewoon op het moment in mei komt, waarop men al gepland had de streamingdienst te lanceren, gaan een aantal andere dingen niet zo soepeltjes voor HBO. De derde seizoenen van de series Barry en Succession zijn allebei uitgesteld vanwege het coronavirus.

COVID-19 maakt dus twee nieuwe slachtoffers. Dat komt doordat de opnames zijn stilgelegd. "We hopen de preproductie snel te kunnen hervatten zodra alles weer veilig is en het gezond is voor iedereen om aan de series te werken. Waar mogelijk, werken onze schrijvers vanuit huis."

Lees ook: HBO kondigt derde seizoen aan van haar populaire dramareeks 'Succession'

Uitgestelde series
Barry draait om de hoofdpersoon die ooit huurmoordenaar was en nu acteur wil worden. De logline van de serie luidt als volgt: "Hoewel hij veel van de externe factoren die hem richting geweld gedrukt hebben, heeft uitgeschakeld, ontdekt Barry al snel dat dit niet de enige bedreigingen zijn."

En Succession is het verhaal van de Roys. Van mediamagnaat Logan en zijn vier volwassen kinderen die met elkaar strijden om de heerschappij over hun media-imperium en daarbij niet alleen tegen interne, maar ook externe bedreigingen vechten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle nieuwe series die Amazon Prime afgelopen week heeft toegevoegd!
Series / Nieuws

Alle nieuwe series die Amazon Prime afgelopen week heeft toegevoegd!

Wat kan je sinds deze week allemaal nieuw streamen bij Amazon Prime?

Amazon Prime Video voegt elke week weer heel wat content toe. Deze week zagen we onder meer de seizoensfinale van de serie Star Trek: Picard, waarvan de afgelopen tien weken elke week weer een nieuwe aflevering verscheen.

De finale van Star Trek: Picard toonde ons een paar behoorlijk schokkende dingen. Helaas is het eerste seizoen nu voorbij en moeten we wachten op een tweede seizoen. Dat zal vermoedelijk pas volgend jaar ergens te zien zijn.

Nieuwe series
Verder voegde Amazon heel wat nieuwe content toe. Het gaat om de volgende series:
Originalos (1 seizoen): deze serie is het verhaal van hoe een object uitgevonden is. Of beter, hoe men tot de laatste versie kwam.
Baahubali: The Lost Legends (2 seizoenen): twee prinsen vechten om heerschappij over het koninkrijk Mahishmati.
Caillou (2 seizoenen): een vierjarig jongetje leert heel wat levenslessen.
DreamWorks Dragons - Defenders of Berk (4 seizoenen): de avonturen van Hiccup en zijn vrienden op het eilandje Berk!
Bernard (1 seizoen): een nieuwsgierige ijsbeer reist rond de wereld en leert heel veel over ons mensen.
Making the Cut (1 seizoen): een groep ontwerpers moet een merk naar een heel nieuw niveau tillen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 spannende miniseries op Netflix die je even van je verveling af helpen!
Series / Nieuws

3 spannende miniseries op Netflix die je even van je verveling af helpen!

Met deze drie miniseries op Netflix zorg je er voor dat je even helemaal van je verveling wordt verlost...

Geoffrey Ketels
Veel mensen die nu verplicht binnen moeten blijven worden overvallen door verveling. Gelukkig zijn er op streamingdienst Netflix tal van leuke miniseries terug te vinden die je even door die verveling heen kunnen helpen.

1.) Bodyguard
De miniserie Bodyguard is er eentje die je gezien moet hebben op Netflix. De reeks bestaat uit zes afleveringen en verscheen in het jaar 2018. Volgens experts heeft Bodyguard een compleet nieuwe dimensie gegeven aan het woord "spannend". De serie vertelt het verhaal van een heuse oorlogsveteraan welke er in slaagt om een terreuraanslag te verijdelen. In navolging daarop wordt hij de bodyguard van een politica welke er om bekend staat nogal extreme opvattingen te hebben. Het resultaat? Dat ze op de moordlijst staat van menig aantal terroristen. Spanning verzekerd!2.) Dracula
De miniserie Dracula is een typisch voorbeeld van "you hate it or you love it". Netflix staat er om bekend regelmatig te gaan "winkelen" bij BBC. Dat heeft ze ook gedaan voor de serie Dracula. Het resultaat is een compleet nieuwe vertelling van het wereldbekende verhaal van Bram Stoker. De serie neemt ons mee terug in de tijd, meer bepaald naar het Victoriaanse Londen rond het einde van de negentiende eeuw. Het is in deze tijd dat Dracula het opneemt tegen de al even legendarische vampierenjager Van Helsing.3.) Maniac
De miniserie Maniac bestaat uit 10 afleveringen en laat ons toe om in de geest van de mens te duiken. Maniac staat onder meer bekend om haar ijzersterke cast. De hoofdrollen in de reeks zijn dan ook weggelegd voor niemand minder dan Jonah Hill en Emma Stone. De reeks vertelt het verhaal van twee mensen die te kampen hebben met psychische problemen en zich aanmelden voor wetenschappelijk onderzoek. Een vrij zware miniserie, maar zeker eentje die je gezien moet hebben!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle nieuwe series die Videoland afgelopen week heeft toegevoegd!
Series / Streaming-diensten

Alle nieuwe series die Videoland afgelopen week heeft toegevoegd!

Er verscheen veel nieuws deze week op de Nederlandse streamingdienst Videoland!

Videoland had een rustig weekje. Er zijn, ondanks het coronavirus en de grote tijd die mensen nu in huis doorbrengen, niet eens zo heel veel nieuwe series toegevoegd.

Zelfs de nieuwe afleveringen liepen wat terug afgelopen week. Maar natuurlijk kunnen we wel een overzicht maken van de nieuwe content. Laten we beginnen met nieuwe series die een seizoen kregen, en daarna sluiten we af met alle series die een nieuwe aflevering kregen.

Nieuwe seizoenen
Er verscheen maar van één serie een nieuw seizoen op Videoland, namelijk van Pokémon. De serie, die in 1997 van start ging, duurt al 22 seizoenen en dat laatste verscheen nu online. Het seizoen telt overigens niet heel veel afleveringen; er werden er maar vijf aan de serie toegevoegd.

Nieuwe afleveringen
Hieronder het overzicht van alle series met een nieuwe aflevering!
De Alarmcentrale: Pech Onderweg S01E04
Temptation Island S05E07
A Million Little Things S02E13
Eigen Huis en Tuin S37E14
Kees & Co. S10E07
Nancy Drew S01E09
Like Monica S01E01
V-Gym S01E01
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle nieuwe series die Disney+ afgelopen week heeft toegevoegd!
Series / Streaming-diensten

Alle nieuwe series die Disney+ afgelopen week heeft toegevoegd!

Eigenlijk was het helemaal geen goede week op streamingdienst Disney+.

Was het een goede week om een abonnement te hebben op streamingdienst Disney+? Eerlijk gezegd niet echt. Heel veel nieuws verscheen er namelijk niet op de streamingdienst.

Waar Netflix en Videoland echt veel nieuwe content toevoegen elke week, doet Disney dat bijna niet. Er verschijnen vooral nieuwe afleveringen van series op de dienst. Afgelopen week voegde men enkel nieuwe afleveringen toe.

Nieuwe serie
Enkel de serie Be Our Chef is nieuw. Daarvan debuteerde de allereerste aflevering, nummer één van de elf die er gepland zijn dit seizoen. In de serie kookt presentatrice Angela Kinsey met kinderen en maakt ze lekkere gerechten die ze vervolgens mogen voorschotelen aan hun familie.

Nieuwe afleveringen
Hieronder kan je zien welke andere series nieuwe afleveringen kregen afgelopen week.
Star Wars: The Clone Wars S07E06
Shop Class S01E05
One Day at Disney S01E17
Marvels Hero Project S01E21
Fairy Tale Weddings S02E07
Diary of a Future President S01E11
Disney Insider S01E02
Be Our Chef S01E01
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.