Verschijnen er straks toch series voor volwassenen op Disney+?

Straks toch series voor volwassenen op Disney+?

Het zou zomaar kunnen dat er binnenkort toch "stevigere" content op Disney+ zal verschijnen...

Geoffrey Ketels, 30 maart 2020 om 16:36

In eerste instantie focust Disney+ zich duidelijk op de wat jongere doelgroep. Toch lijkt het er naar uit te zien dat er binnenkort zomaar ook meer "volwassen" series aan het aanbod van het streamingplatform zullen worden toegevoegd.
Inmiddels werd bekend gemaakt dat verschillende, geselecteerde gebruikers van Disney+ van het bedrijf een vragenlijst hebben ontvangen. Een gebruiker op Reddit heeft één van de onderzoeksvragen gedeeld. Zo werd er onder meer de vraag gesteld of series als bijvoorbeeld Buffy The Vampire Slayer en Modern Family toegevoegd zouden kunnen worden aan de streamingdienst of niet.

Lizzie McGuire
Dat bovenstaand nieuws nu de wereld in wordt gestuurd is vrij opvallend te noemen. Nog niet zo lang geleden verscheen namelijk nog het nieuws dat de vervolgserie van Lizzie McGuire werd stilgelegd door Disney omdat de verhaallijn te volwassen zou zijn. Ook raakte bekend dat de spin-offreeks Love, Simon niet langer op Disney+, maar wel op Hulu zal gaan verschijnen omwille van dezelfde reden.

Bovenstaande lijkt in eerste instantie aan te tonen dat Disney echt alle volwassen content van haar Disney+ streamingplatform wil weren... maar waarom dan de onderzoeksvragen? Het blijft een beetje een vreemd gegeven, maar het zou dus toch zomaar kunnen dat we binnenkort meer volwassen content op Disney+ te zien gaan krijgen... of toch niet...?

Lees meer over: Disney, Disney Plus, Disney serie, Disney series, streamingdienst, streamingdiensten, serie, series

Populair nieuws