search

Ons nieuws van maandag 30 maart 2020

Verschijnen er straks toch series voor volwassenen op Disney+?
Series / Nieuws

Verschijnen er straks toch series voor volwassenen op Disney+?

Het zou zomaar kunnen dat er binnenkort toch "stevigere" content op Disney+ zal verschijnen...

Geoffrey Ketels
In eerste instantie focust Disney+ zich duidelijk op de wat jongere doelgroep. Toch lijkt het er naar uit te zien dat er binnenkort zomaar ook meer "volwassen" series aan het aanbod van het streamingplatform zullen worden toegevoegd.

Inmiddels werd bekend gemaakt dat verschillende, geselecteerde gebruikers van Disney+ van het bedrijf een vragenlijst hebben ontvangen. Een gebruiker op Reddit heeft één van de onderzoeksvragen gedeeld. Zo werd er onder meer de vraag gesteld of series als bijvoorbeeld Buffy The Vampire Slayer en Modern Family toegevoegd zouden kunnen worden aan de streamingdienst of niet.

Lizzie McGuire
Dat bovenstaand nieuws nu de wereld in wordt gestuurd is vrij opvallend te noemen. Nog niet zo lang geleden verscheen namelijk nog het nieuws dat de vervolgserie van Lizzie McGuire werd stilgelegd door Disney omdat de verhaallijn te volwassen zou zijn. Ook raakte bekend dat de spin-offreeks Love, Simon niet langer op Disney+, maar wel op Hulu zal gaan verschijnen omwille van dezelfde reden.

Bovenstaande lijkt in eerste instantie aan te tonen dat Disney echt alle volwassen content van haar Disney+ streamingplatform wil weren... maar waarom dan de onderzoeksvragen? Het blijft een beetje een vreemd gegeven, maar het zou dus toch zomaar kunnen dat we binnenkort meer volwassen content op Disney+ te zien gaan krijgen... of toch niet...?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het lijkt erop dat we weten wanneer 'Star Trek: Discovery ' verder zal gaan!
Series / Nieuws

Het lijkt erop dat we weten wanneer 'Star Trek: Discovery ' verder zal gaan!

Acteur Wilson Cruz organiseerde op Instagram een live-chat met zijn volgers.

Direct nadat de finale van Star Trek: Picard te zien was, debuteerde op CBS All Access een teaser voor het derde seizoen van Star Trek: Discovery. De teaser was kort - hij duurde slechts 15 seconden - maar herinnerde ons eraan dat de serie weldra verder zou gaan.

Nu horen we voor het eerst wanneer dat wellicht gaat zijn. Star Trek: Discovery lijkt half April al verder te gaan. Dat weten we door acteur Wilson Cruz, die op Instagram een live-chat organiseerde met zijn volgers. Een fan vroeg hem of de serie snel te zien zou zijn, waarop Wilson liet weten dat hij van niets wist.

Lees ook: Eerste beelden 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Half april
Vervolgens verscheen echter de teaser online. Acteur Cruz liet daarop weten dat fans op 23 april een abonnement moeten nemen op CBS All Access. Dat is natuurlijk geen bevestiging van de releasedatum van Star Trek: Discovery, maar wel een overduidelijke hint naar wat we kunnen verwachten.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt ook vijfde seizoen

Star Trek: Discovery rondde in februari 2020 de opnames af en in de tussentijd is natuurlijk hard gewerkt aan de post-productie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is Negan de echte held van 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Is Negan de echte held van 'The Walking Dead'?

Niet Rick Grimes, maar wel Negan, die zo hield van zijn knuppel...

AMC's The Walking Dead heeft heel wat leiders gehad. Denk maar aan Rick Grimes, Michonne, Daryl, Maggie, Carol, Ezekiel en zelfs Father Gabriel. Maar een geinige nieuwe theorie luidt dat niemand minder dan Negan de echte held is.

Goed, we ontmoetten Negan natuurlijk bepaald niet op positieve wijze. Hij sloeg met zijn met prikkeldraad omhulde knuppel Lucille onder meer Glenn dood. Maar dit tiende seizoen laat Negan zien dat hij eigenlijk een held is.

Lees ook: Bedenker: "Einde 'The Walking Dead' was verschrikkelijk"

Hoe dan!?
Negan infiltreerde natuurlijk het kamp van de Whisperers. Hij wist er zelfs voor te zorgen dat leider Alpha hem vertrouwde en kon zo haar dochter Lydia vermoorden. Vervolgens wist hij de schurk te onthoofden. Het plan maakt dat de beste man in elk geval wat bonuspunten heeft gescoord.

Lees ook: 'The Walking Dead' moet het gaan doen zonder een van haar beste personages

En Negan is een man die begrijpt dat je in tijden van problemen mensen soms hard moet onderdrukken. Precies dat doet hij ook in de serie, maar gerechtvaardigd. Zo heeft hij geen ruimte voor verkrachters en andere types in zijn wereld. Hij heeft een code, die hij naleeft nadat zijn familie van hem afgenomen werd.

Nu werkt hij er hard aan om te laten zien dat hij die code gewoon na wil leven en dat hij respect heeft voor andere overlevenden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Update: Na jaren van problemen ligt 'Y: The Last Man'-serie nu wéér stil
Series / Nieuws

Update: Na jaren van problemen ligt 'Y: The Last Man'-serie nu wéér stil

Na jaren in een ware ontwikkelingshel, leek alles goed te gaan. Tot corona toesloeg.

Na jaren van ontwikkeling en heel veel problemen, leek het Y: The Last Man eindelijk voor de wind te gaan. Maar nu liggen de opnames van de tweede pilot alweer stil. Dat komt door het coronavirus.

Actrice Imogen Poots, die een hoofdrol had moeten spelen in de serie, stelt dat de opnames snel van start zullen gaan als men weer mag opnemen. Volgens haar ging het goed met de serie.

Lees ook: Comicserie 'Y: The Last Man' lijkt eindelijk uit het dal te klimmen

Y: The Last Man
"Ik had dus letterlijk mijn koffer gepakt voor vijf maanden aan opnames en kwam vorige week aan op de East Coast en toen werd het natuurlijk uitgesteld. Maar het is in de maak en we staan echt klaar om te beginnen. Ik hoop dat het lukt, en dat we het kunnen maken voordat we allemaal 82 jaar oud zijn ofzo. Maar goed, het ging gewoon door, de pre-productie lag op schema en alles was echt klaar voor de opnames," aldus Poots.

Lees ook: Wéér een tegenslag voor langverwachte 'Y: The Last Man'

De serie draait om Yorick Brown, het enige mannelijke zoogdier dat nog leeft, nadat alle wezens met een Y-chromosoom om het leven komen. Hij reist rond de wereld om te achterhalen wat er aan de hand is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgende streamingdienst 'HBO Max' wordt gewoon in mei gelanceerd!
Series / Streaming-diensten

Volgende streamingdienst 'HBO Max' wordt gewoon in mei gelanceerd!

Coronavirus of niet, de lancering gaat gewoon door, precies zoals men gepland had.

Alhoewel het coronavirus heel wat problemen veroorzaakt in Hollywood (en ver daarbuiten), veranderen sommige dingen niet. WarnerMedia wil namelijk gewoon door gaan met de lancering van zijn streamingdienst HBO Max.

Warner Bros. heeft de camera's van heel veel van zijn series moeten stilleggen. Desalniettemin wil men verder met de lancering van HBO Max in mei. Die mist dan wel wat originele content die gepland stond, maar dat weerhoudt de mensen er niet van om de dienst toch te lanceren.

HBO Max
De bedoeling is om HBO Max in mei te lanceren. "We hebben ons echt opnieuw moeten verdiepen in de manier waarop onze bedrijven werken in dit nieuwe landschap. We moesten samenwerken en ons aanpassen aan de situatie," vertelde HBO Max-baas John Stankey.

"Onze techteams werken in behoorlijk unieke situaties en hebben zich snel moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat de lancering van HBO Max gewoon in mei plaats zou kunnen vinden. En het marketingteam heeft zijn plannen moeten aanpassen om potentiële abonnees op heel nieuwe manieren te kunnen bereiken."

Dat is gewoon gelukt, maar sommige dingen missen wel, waaronder de Friends-special die begin maart opgenomen had moeten worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit had het verhaal moeten worden van Marvels 'Iron Fist'-serie seizoen 3
Series / Nieuws

Dit had het verhaal moeten worden van Marvels 'Iron Fist'-serie seizoen 3

We horen weer wat meer over het geplande verhaal van de Netflix-serie.

Acteur Tom Pelphrey heeft details onthuld over het derde seizoen van Iron Fist. Dat werd nooit gemaakt voor de Netflix-serie, maar het verhaal lag wel al klaar. Daar horen we nu meer over.

Pelphrey, die de rol van Ward Meachum speelde in Iron Fist, vertelde meer over wat we hadden kunnen zien. Ward zou samen met Danny Rand naar Azië zijn gereisd om daar meer over de Iron Fist te leren. Dat terwijl de twee eerder vijanden waren, en vervolgens bevriend raakten.

Lees ook: 'Iron Fist' werd heel plotseling gecancelled

Heel veel kameraadschap
"Er werd gesproken over een… nou ja, ik denk dat ik het nu wel kan zeggen, maar er werd gesproken over een soort Butch Cassidy and the Sundance Kid-achtige band, een kameraadschap," aldus Pelphrey.

Lees ook: Netflix trekt stekker uit Marvels 'Iron Fist'

Hij staat ook nog altijd open voor een terugkeer. "Zeg nooit nooit," aldus de acteur. Dat moet ook bijna wel wat hem betreft, want hij wil niet dat de serie met de cliffhanger waarmee deze eindigde, ook echt afgemaakt blijft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen