search
Deze gestoorde scène werd uit Netflix-hit 'Tiger King' gehaald
Series / Nieuws

Deze gestoorde scène werd uit Netflix-hit 'Tiger King' gehaald

Sommige dingen waren echt te gek voor de Netflix-serie rond Joe Exotic en zijn tijgers.

De makers van Netflix-hit Tiger King hebben vandaag onthuld dat een deel van het gedrag van Joe Exotic echt te gruwelijk was om te laten zien. Zo onthulden ze details over een gruwelijke scène die verwijderd werd.

De serie lijkt op het eerste gezicht vooral het verhaal van een man die zijn best doet om een privédierentuin in stand te houden. Maar de waarheid is echt wel duisterder dan dat. Als eigenaar van het Great Wynnewood Exotic Animal Park, bleek Joseph Allen Maldonado-Passage ook wat problemen te hebben.

Lees ook: Netflix-hit 'Tiger King' krijgt mogelijk een tweede seizoen!

22 jaar in de bak
De serie bekijkt onder meer de voortdurende strijd tussen Exotic en een van zijn voornaamste critici, dierenrechtenactivist Carole Baskin. De strubbelingen tussen hen werden steeds groter en Exotic raakte uiteindelijk verzeild in een moordplan dat hem uiteindelijk een gevangenisstraf van 22 jaar opleverde.

Lees ook: Gaaf! Netflix-hit 'Tiger King' krijgt nog een aflevering

Maar Exotic deed ook soms vreemde dingen. "Als er iets is waar de serie niet ver genoeg in gaat, is het wel laten zien hoe gek Joe was. Hij ging naar een paard toe, trok zijn revolver, schoot het dier in z'n hoofd en hakte het vervolgens in stukjes om het beest aan zijn tijgers te voeren," onthulde producent Rick Kirkham.

Dat moment gebeurde vlak nadat Exotic aan een vrouw had verteld dat hij voor haar paard zou zorgen. Het moment moest uiteindelijk uit de serie gehaald worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen