search
Eerste trailer voor 'Snowpiercer'-serie! De aarde is een bevroren woestenij geworden
Series / Trailer

Eerste trailer voor 'Snowpiercer'-serie! De aarde is een bevroren woestenij geworden

De tv-remake op de film die een aantal jaar geleden de nodige indruk maakte.

De ambitieuze serie Snowpiercer, die volgt na de gelijknamige film uit 2013 van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho, verschijnt op 17 mei op de zender TNT. Dit is iets eerder dan eerder verwacht. Om het te vieren verscheen er een compleet nieuwe teaser trailer.

In de serie Snowpiercer, gebaseerd op de Franse graphic novel Le Transperceneige uit 1982 van Jacques Lob, Benjamin Legrand and Jean-Marc Rochette, zie je een aantal bekende acteurs. Wat te denken van Daveed Diggs als Layton Wells en Jennifer Connelly als Melanie Cavill.De serie speelt zich meer dan 7 jaar af nadat de wereld een bevroren woestenij is geworden en richt zich op de overblijfselen van de mensheid die in een eeuwig rijdende trein wonen. Klassenstrijd, sociale onrechtvaardigheid en overlevingspolitiek zijn dé onderwerpen die centraal staan.

Lees ook: Tegen de verwachtingen in komt 'Snowpiercer'-serie een stuk eerder uit!

Andere rollen in Snowpiercer zijn voor Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand en Jaylin Fletcher. Vanaf 17 mei dus op TNT.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen