De schokkende twist van 'Westworld'

De schokkende twist van 'Westworld'

Seizoen 3 van Westworld bevatte een wel heel opvallende twist: wie zitten er in het lichaam van de hosts?

Jim Pedd, 7 april 2020 om 11:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwe aflevering van HBO’s Westworld bevat een wel heel opvallende en schokkende twist. De HBO-serie onthult namelijk welke hosts door Dolores zijn meegesmokkeld naar de echte wereld en dat is waarschijnlijk niet wat fans verwacht hadden.
De aflevering draaide om drie verhaallijnen. Dolores probeerde Caleb een feestje in te krijgen; Charlotte Hale ontmoette de Man in Black om hem ervan te overtuigen dat hij gestoord werd en Maeve Millay werd door Engerraund Serac de echte wereld ingestuurd. Daarbij ontmoette Maeve een host in het lichaam van Musashi, een samoerai die ze in Shogunworld had geizen.

Lees ook: Hoe gaat het nu met de kijkcijfers van HBO's 'Westworld'?

Wie zit erin?
Maeve geloofde dat de host in het lichaam van Musashi niemand minder dan Teddy Flood zou zijn. Maar Musashi vertelde zelf een kopie van Dolores te zijn. Tegelijk bleek ook dat Martin Connells een kopie van Dolores was na een strijd met Bernard én onthulde Charlotte Hale dat ze een kopie van Dolores is.

Lees ook: Gaaf 'Westworld'-moment zit vol ingenieuze trucs

Kortom: tot nu toe is iedereen een kopie van Dolores. Daarmee blijft enkel de vraag staan wie in de huid van Bernard is gekropen. De zes parels die Dolores uit het park gesmokkeld heeft in acht nemend, zijn er nu de volgende hosts:
1. Dolores als Dolores
2. Dolores als Charlotte
3. Dolores als Musashi
4. Dolores als Martin
5. Bernard

Lees meer over: Westworld, Seizoen 3, HBO

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws