Wat kunnen we verwachten van Netflix-serie 'The Umbrella Academy'?

Wat kunnen we verwachten van The Umbrella Academy?

Het tweede seizoen brengt veel van hetzelfde, maar ook veel nieuws!

Jim Pedd, 7 april 2020 om 11:14

In 2019 debuteerde op Netflix de serie The Umbrella Academy. Het tweede seizoen van de serie komt er rap aan, al weten we nog niet precies wanneer Netflix de boel online zal slingeren.
Vandaag sprak componist Jeff Russo met de site ComicBook over wat er gepland staat voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy. “Nou, op de eerste plaats is de setting echt heel anders,” begon Russo. “En we hebben geprobeerd om niet al te veel te veranderen in de manier waarop we het verhaal muzikaal vertellen.”

Lees ook: 'The Umbrella Academy' laat zich niet afremmen door coronavirus

Veel nummers
“We gebruiken echt een aantal gave nummers in het tweede seizoen, net als we bij het eerste seizoen deden. We gebruiken de muziek op een erg betekenisvolle manier om de emotionele verhaallijnen van de personages te ondersteunen. Dat deden we al bij seizoen 1 en gaan we ook bij seizoen 2 doen.”

Lees ook: Netflix-serie 'The Umbrella Academy' krijgt een prequel-comic

Daarbij komen er ook nieuwe personages naar voren: “er zitten een paar nieuwe personages in en we gaan met de muziek iets heel leuks doen met hun perspectief. Het was echt heel leuk om met nieuwe thematische ideeën te komen voor die personages en de manier waarop we hen konden ondersteunen. Er zit dus veel nieuws, maar ook veel van hetzelfde in.”

Bron: CB

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Jeff Russo

Populair nieuws