Enorme cliffhanger voor 'The Walking Dead'

De aflevering "The Tower" laat de kijkers achter in flinke spanning... Was dit nou nodig? En zo ja, waarom?

Bram de Groot, 07-04-2020 11:04

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Cliffhangers bij series en soms zelf films zijn niet altijd even leuk, aangezien je vaak minimaal een jaar moet wachten op de uitkomst. De cliffhanger van The Walking Dead seizoen 10 is enorm, maar er zit ook iets positiefs aan.
De laatste aflevering van seizoen 10 (officieel geen onderdeel meer van het seizoen) verschijnt later dit jaar, dus je hoeft nu zo heel lang te wachten. Toch hebben we het over een flink cliffhangere in aflevering 15 'The Tower". Wil je het niet weten? Hieronder volgen spoilers!

The Tower cliffhanger
Bijna alle personages uit de serie bevinden zich in enorm gevaar. De aflevering eindigt met dat Beta (Ryan Hurst), nu de leider van de Whisperers na Alpha's (Samantha Morton) dood, het Walker-leger van Alpha naar het ziekenhuis leidt waar vluchtelingen uit Alexandria, Hilltop en Oceanside zijn.

Lees ook: Wat is de slechtste aflevering van 'The Walking Dead'?

Vele andere personages zijn verspreid in de omgeving. Zo zijn Daryl (Norman Reedus) en Judith Grimes (Cailey Fleming) op hun weg terug naar het ziekenhuis. Het lijkt er verdacht veel op dat zij de situatie moeten oplossen. Daarnaast zou zomaar Negan van Jeffrey Dean Morgan een doorslaggevende rol kunnen spelen.

Wachten op "A Certain Doom"
De zestiende aflevering "A Certain Doom" - nu een 'Special Episode' - verschijnt dus later dit jaar. Waarschijnlijk wordt deze gekoppeld aan de spin-off The Walking Dead: World Beyond.

Lees ook: Keert The Governor terug in 'The Walking Dead'?

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun

Populair nieuws