Keert The Governor terug in 'The Walking Dead'?

Keert The Governor terug in 'The Walking Dead'?

Acteur David Morrissey ziet zijn Philip Blake a.k.a. de Governor graag terugkeren in de zombiefranchise.

Bram de Groot, 06-04-2020 12:20

De komende jaren zal The Walking Dead-franchise nog wel even te zien zijn via de hoofdserie The Walking Dead of anders één van de spin-offs. En daarnaast verschijnt er ook een reeks films, waarin mogelijk ook overleden personages te zien zijn.
Eén van de personages die mogelijk een terugkeer zou kunnen maken is Philip Blake a.k.a. de Governor van acteur David Morrissey. We zagen dit figuur in seizoen 3 en 4 en was kort te zien in een hallucinatie in seizoen 5.

Terugkeer van The Governor?
"Ze maken films en in sommige van deze laten ze misschien oorsprongsverhalen zien en ik zou het geweldig vinden als ze de mijne zouden laten zien," vertelde Morrissey aan Express. "Ik weet nog van niks, maar ik vond het geweldig om de show te doen en hield ervan om de rol te spelen. Als ze willen dat ik terugkeer, dan zou ik dat zo doen."

Maar waar naar toe? "En als ze dat willen, dan kunnen ze teruggaan voordat Woodbury bestond en hoe mijn personage de gouverneur werd. Ik vind dat een schitterend verhaal. En dat is allemaal beschikbaar, het staat in de boeken. Ik hoop dat ze dat kunnen doen."

Lees ook: Negan choqueert in 'The Walking Dead'

Er zijn meerdere comics beschikbaar waarin de verhalen staan over Blake staan omschreven, met The Walking Dead: Rise of the Governor, The Walking Dead: The Road to Woodbury en The Walking Dead: The Fall of the Governor.

Bron: Express

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, David Morrissey

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws