Wat brengt de seizoensfinale naar 'The Walking Dead'?

Wat brengt de seizoensfinale naar The Walking Dead

Showrunner Angela Kang laat alvast het een en ander weten over de finale van het tiende seizoen!

Jim Pedd, 10 april 2020 om 12:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead moest helaas zijn seizoensfinale uitstellen vanwege het coronavirus. Daardoor kunnen de visuele effecten namelijk niet in de studio afgerond worden en kunnen bepaalde geluidseffecten nog niet afgemaakt worden. Maar dat weerhoudt showrunner Angela Kang er niet van even iets te vertellen.
Angela Kang ging langs bij talkshow Talking Dead en vertelde daar over de finale. Lees vanaf hier dus alleen verder als je niet bang bent voor spoilers!

Lees ook: Gaat dit geliefde 'The Walking Dead'-personage dood?

Wat gaan we meemaken?
“Als we verder gaan, is Maggie terug en zij weet wat er met iedereen gebeurd is, dankzij de brief die Carol voor haar heeft achtergelaten, toen ze langs de kust reisde,” aldus Kang.

Lees ook: Oude bekende terug in promo 'The Walking Dead'

“Dus we zullen zien wat dat voor onze mensen betekent. En onze helden hebben een slimme verstopplek, ver weg van de gemeenschappen, maar ze zijn nu ontdekt. Daardoor staan ze straks lijnrecht tegenover de horde van de Whisperers, die ze juist uit alle macht proberen te ontwijken.”

Wraakmissie
Beta zoekt volgens Kang ook “wraak” voor de moord op Alpha door Negan. En er zit nog iets aan te komen tussen Daryl, Negan, Lydia en Carol. “We gaan zien hoe het ervoor staat met Daryl en Negan, en Lydia en Carol en hun onderlinge relatie en hoe de losse onderdelen uiteindelijk gaan botsen.”

Lees ook: Enorme cliffhanger voor 'The Walking Dead'

Er is nog meer: “En we leren meer over deze mysterieuze figuur met het ijzeren masker, die achter Alden en Aaron aan zit.”

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Angela Kang, AMC, Finale

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws