Krijgt Netflix-hitserie 'La Casa de Papel' een spin-off?

Krijgt hitserie 'La Casa de Papel' een spin-off?

Als het van de producent van de reeks afhangt komt die spin-off er sowieso!

Geoffrey Ketels, 8 april 2020 om 10:34

De Spaanse hitserie La Casa de Papel is één van de populairste series van het moment op streamingdienst Netflix. Het lijkt er nu naar uit te zien dat er ook een spin-off van de reeks zal verschijnen.
Niemand zal er nog vreemd van opkijken wanneer we zeggen dat La Casa de Papel een zeer waardevolle titel is geworden voor Netflix. Net zoals alle succesvolle series lijkt het er nu sterk naar uit te zien dat ook La Casa de Papel een spin-off zal krijgen. Twee belangrijke personen die betrokken zijn bij de reeks lijken alvast sterk voor het idee gewonnen te zijn.

Vele mogelijkheden
In eerste instantie was het de producent van de reeks, namelijk Jesús Colmenar welke liet uitschijnen dat hij stevig nadenkt over het lanceren van een spin-off van de reeks. Colmenar staat echter helemaal niet alleen met deze gedachte. Eerder was het namelijk showrunner Alex Pina die er ook naar hintte. In een interview liet de showrunner zich dan ook het volgende ontglippen:

"Er bestaan ongelofelijk veel mogelijkheden voor een spin-off van La Casa de Papel. Dit niet in het minst omdat alle personages die in de serie te zien zijn zo sterk zijn".

Ook fans hebben eerder reeds duidelijk gemaakt dat ze een spin-off van de reeks wel zouden zien zitten. Zij gaven eerder bijvoorbeeld al aan dat ze een spin-off rond het personage van Berlin wel zouden zien zitten. Het blijft vooralsnog in ieder geval stevig gissen naar welk personage een spin-off zal krijgen. Dat er een spin-off zal komen lijkt echter nu reeds zo goed als vast te staan.

Lees meer over: La Casa de Papel, Netflix, serie, spinoff

Populair nieuws