Komt er een vierde seizoen van Netflix-serie 'Ozark'?

De reeks blijft erg populair, maar toch wacht Netflix de kijkcijfers van het derde seizoen af...

Geoffrey Ketels, 08-04-2020 10:35

Het derde seizoen van de Netflix-hitserie Ozark verscheen nog maar net op de streamingdienst of fans stellen zich reeds volop de vraag of en wanneer ze een mogelijks vierde seizoen kunnen verwachten.
Als we de hoofdrolspeler van Ozark, namelijk Jason Bateman moeten geloven lijkt de toekomst van de reeks toch enigszins onduidelijk te zijn. In een recent interview met de Collider liet de acteur dan ook het volgende optekenen:

"Ik moet eerlijk zijn, ik denk dat men altijd heeft gedacht aan het lanceren van drie, vier of vijf seizoenen. Als de Byrdens het huidige tempo aanhouden belanden ze ofwel in de gevangenis ofwel onder de grond."

Het lijkt weinig waarschijnlijk dat er geen vervolg meer zal verschijnen op de reeks. Dat heeft ook Bateman toegegeven. Toch is het zo dat de acteur er niet helemaal gerust op is. "Netflix wil even afwachten hoe de kijkcijfers zijn van het derde deel dat pas op de streamingdienst is verschenen. Pas wanneer deze duidelijk zijn zal men een beslissing nemen."

Groot succes
Wat ons betreft lijkt er weinig twijfel te bestaan over het voortbestaan van Ozark. Het derde deel lijkt de fans meer dan te plezieren en ook de score op bijvoorbeeld de website IMDB liegt er niet om. Bovendien is er uiteraard ook nog het geweldige einde van het derde seizoen welke een vervolg eigenlijk tot een absolute must maakt.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Ozark' seizoen 3!

Lees meer over: Ozark, serie, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie